Το Επιτραπέζιο Ημερολόγιο του GlykouliGr Έχει Γίνει Ανάρπαστο – Δείτε Φωτογραφίες από τη Διανομή!

Όπως ήδη, ίσως, γνωρίζετε, το Glykouli.Gr σε συνεργασία με τον διεθνώς αναγνωρισμένο παθολόγο-διαβητολόγο, ειδικό σε θέματα διατροφής, Δρ Φαίδων Λίντμπεργκ,  προσφέρει δωρεάν  σε όλη τη διαβητική οικογένεια ένα εύχρηστο επιτραπέζιο ημερολόγιο με 12 συνταγές για υγιεινή, ισογλυκαιμική διατροφή.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την υποδοχή του πρώτου αυτού ημερολογίου που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζετε να το περιμένετε με αμείωτο ενδιαφέρον!

Δείτε εδώ πως μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν!
Η κίνηση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, καθώς στις βασικές προτεραιότητες του GlykouliGr είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στον διαβήτη και η προώθηση της ορατότητας και της αλληλεγγύης των ανθρώπων με διαβήτη στην Ελλάδα. Όπως φαίνεται, πετύχαμε τον στόχο μας με την δική σας συμμετοχή και υποστήριξη.
Το ημερολόγιο έχει βγει σε 10.000 αντίτυπα που έχουν γίνει ανάρπαστα. Η ανάγκη για πολύ μεγαλύτερη ποσότητα είναι φανερή και δεσμευόμαστε για του χρόνου.
Μέχρι στιγμής η διανομή έχει ολοκληρωθεί στην Αθήνα, η οποία και έχει καλυφθεί, και ξεκινάμε την διανομή σε όλους εσάς που έχετε παραγγείλει το ημερολόγιο από την online φόρμα της ιστοσελίδας μας ή βρίσκεστε στην επαρχία. Μάλιστα, σε αυτή την τελευταία «φουρνιά» διανομής, το ημερολόγιο έρχεται σε σελοφάν και περιλαμβάνει ένα δώρο-έκπληξη.
Για να δείτε φωτογραφίες από τη διανομή στην Αθήνα κάνοντας κλικ εδώ!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που έκαναν τη διανομή. Θα θέλαμε επίσης να τους συγχαρούμε για τις πολύ όμορφες και ενίοτε χιουμοριστικές φωτογραφίες που τράβηξαν.
Μείνετε συντονισμένοι με το GlykouliGr για να ενημερωθείτε πότε ξεκινάνε οι αποστολές και πότε θα φτάσει στα χέρια όλων εσάς που βρίσκεστε στις επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας!
Η ομάδα του GlykouliGr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Διατροφή στο Διαβήτη
Περισσότερα

Νέο Βιβλίο: Διατροφή στο Διαβήτη – Μια «γλυκιά»… συνήθεια

Tο καινούριο αυτό βιβλίο έρχεται να διαλύσει τους σημαντικότερους μύθους για τη διατροφή στο διαβήτη και να εκπαιδεύσει τον διαβητικό ασθενή, δείχνοντάς του το δρόμο για ένα πλούσιο, γευστικό και υγιεινό πρόγραμμα διατροφής!