Στρατηγική Αντιμετώπισης Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2 | 31.03 – 02.04.2017 | Hydrama Grand Hotel | Δράμα

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην Δ.Ε.Β.Ε.) διοργανώνει σε συνεργασία με το Ιατρικό Σύλλογο Δράμας Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα: «Στρατηγική Αντιμετώπισης Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2017 στο ξενοδοχείο Hydrama Grand Hotel.

Ημερίδα Ενημέρωσης για το κοινό
Στο πλαίσιο της Επιστημονικής Εκδήλωσης διοργανώνεται την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 Ημερίδα Ενημέρωσης για το κοινό με θέμα: «Στρατηγική Αντιμετώπισης Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Hydrama Grand Hotel.
ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ & ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ
Κατεβάστε το Τελικό Πρόγραμμα σε μορφή pdf κάνοντας κλικ εδώ.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Μπορείτε να προχωρήσετε στην προεγγραφή σας συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής. Η εγγραφή είναι δωρεάν.
CREDITS
Η Επιστημονική Εκδήλωση μοριοδοτείται με 11 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME–CPD Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σύμφωνα με την εξουσιοδότηση και τα κριτήρια της EACCME – UEMS.
Πηγή: medevents.gr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
diabetes
Περισσότερα

Δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση για το διαβήτη στη Θεσσαλονίκη

Στις 31 Οκτωβρίου και 1η Νοεμβρίου διοργανώνεται στο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη Ημερίδα Ενημέρωσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη και δωρεάν μετρήσεις γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HbA1c).

Βουλή, Καβγάς, εκμεταλλεύεστε, Vouli, Ελλήνων, Αντιπολίτευση, Συριζα, ΝΔ, βουλευτές.
Περισσότερα

Το πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση από τον περιορισμό του προϋπολογισμού για τον Διαβήτη, προσπαθεί να το μετατρέψει η αντιπολίτευση σε πολιτικό όφελος .

Όσο αφορά τον περιορισμό του προϋπολογισμού για τα αναλώσιμα του Διαβήτη έκαναν επερωτήση στην Βουλή κάποιοι βουλευτές της…