Σε Αθήνα (22/6) & Θεσσαλονίκη (28/6), Συναντήσεις των Ανθρώπων με Διαβήτη με την ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ

ανοιχτό κάλεσμα

Είναι η ιστορική στιγμή που όλοι μας πρέπει να γίνουμε μια δυνατή φωνή για να θωρακίσουμε τα δικαιώματα μας. Μετά την υπογραφή του 4ου Μνημονίου και την μεγάλη μείωση του προϋπολογισμού για τα αναλώσιμα των ατόμων με διαβήτη, διαφαίνεται πιο καθαρά από ποτέ η επικινδυνότητα της κατάστασης να βρεθούμε χωρίς πρόσβαση στα απαραίτητα φάρμακα μας.

Το μπαράζ των επιθέσεων στην Υγεία ξεπερνά κάθε προηγούμενο και αποδεικνύει πως χειρότερο από το να νοσείς, είναι να ζεις σε μια χώρα που δεν έχεις δωρεάν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτικά αγαθά και υπηρεσίες. Οι ανασφάλιστοι ξεπερνάνε το 50% του πληθυσμού και καλείτε η κάθε οικογένεια ατομικά να αντιμετωπίσει το κάθε “ασθενέστερο” μέλος της.
Μαρία Κατσικαδάκου

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ & ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μετά της εκδήλωση της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ με αφορμή τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της και την αξιοσημείωτη αντίδραση των ακροατών (αναλυτικά μπορείτε να δείτε εδώ) , αλλά και μετά την ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας που δημοσίευσε το GlykouliGr και μπορείτε να δείτε εδώ, η ανταπόκριση της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ ήταν άμεση.
Το ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους ανθρώπους με διαβήτη στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός και θα λάβει χώρα την Πέμπτη στις 22 Ιουνίου. Η χαρά μας είναι μεγάλη, καθώς θα δοθεί η ευκαιρία στους ανθρώπους με διαβήτη να συνυπάρξουν, να συζητήσουν και να χαράξουν μια στρατηγική δράσης για να θωρακίσουν τα δικαιώματά τους.
Το GlykouliGr χαιρετίζει αυτή την ανταπόκριση της Ομοσπονδίας. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε πως η ελπίδα να αποτελέσει η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ ένα ισχυρό συνδικαλιστικό όργανο που να εκφράζει όλους μας, αρχίζει να διαφαίνεται. Να μην λείψει κανείς!
Facebook Event: Ανοιχτό Κάλεσμα προς Όλους τους Ανθρώπους με Διαβήτη!
Σας παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ:

Αθήνα, 13/6/2017 Αρ. Πρωτ.: 287

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ προς όλα τα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη

Σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσής σας για το ανοιχτό κάλεσμα που απηύθυνε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ), σας γνωστοποιούμε ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, στις 14:30 μ.μ., στα γραφεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με  Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) τα οποία βρίσκονται επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 236 στην Ηλιούπολη Αττικής.
Σκοπός της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ είναι να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι με σακχαρώδη διαβήτη οπουδήποτε και αν βρίσκονται στην Ελλάδα, και για το λόγο αυτό η συνάντησή μας θα βιντεοσκοπηθεί και το βίντεο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, όπως επίσης και στη σελίδα που διατηρεί στο facebook.
Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί μία αντίστοιχη συνάντηση και στη Θεσσαλονίκη στις 28 Ιουνίου   ημέρα   Τετάρτη,   στις   15:30   μ.μ.   στα   γραφεία   του   Συλλόγου   Διαβητικών    Ν. Θεσσαλονίκης στην οδό Φραγκίνη 7, 8ος  όροφος (Λουλουδάδικα).
Σας περιμένουμε όλους για μία εποικοδομητική και εφ’ όλης της ύλης συζήτηση.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ.

O Πρόεδρος, Χρήστος ∆αραµήλας, 6941611221

Ο Γενικός Γραμματέας, Γεώργιος Τσούτσας, 6955099745

GlykouliGr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
οικονομική κρίση
Περισσότερα

Η κρίση συνεχίζεται στον τομέα του φαρμάκου. Ο ΣΦΕΕ αναφέρει μείωση πάνω από 60% της δημόσιας φαρμακευτικής δαπάνης μέσα στα χρόνια της κρίσης.

Δραματική μείωση πάνω από 60% της δημόσιας φαρμακευτικής δαπάνης, με άμεσο αντίκτυπο στους πολίτες της χώρας είχαν τα…