Το GlykouliGr Ταξιδεύει για Άμστερνταμ στο 3ο European Diabetes Exchange! Το GlykouliGr Ταξιδεύει για Άμστερνταμ στο 3ο European Diabetes Exchange!
Το GlykouliGr με χαρά δέχτηκε την πρόσκληση της Abbott και θα βρίσκεται στο Άμστερνταμ στο 3ο European Diabetes Exchange «dX Amsterdam. Dream Beyond: You’ve... Το GlykouliGr Ταξιδεύει για Άμστερνταμ στο 3ο European Diabetes Exchange!

Το GlykouliGr με χαρά δέχτηκε την πρόσκληση της Abbott και θα βρίσκεται στο Άμστερνταμ στο 3ο European Diabetes Exchange «dX Amsterdam. Dream Beyond: You’ve got the power.»

Πρόκειται για μια συνάντηση bloggers από όλη την Ευρώπη με σκοπό να εξερευνήσουν νέες και καινοτόμες λύσεις με στόχο την ενδυνάμωση όλων των ανθρώπων με διαβήτη, μέσα από την ανταλλαγή εμπειριών και ιδεών και μέσα από την ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων.

Σε μια εποχή με ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, ο στόχος είναι η ανάδειξη της προσωπικής δύναμης ώστε να ενισχυθεί η ποιότητα της ζωής και να βελτιωθεί η υγεία των ανθρώπων με διαβήτη. Αυτό θα γίνει με ομιλίες και workshops που αφορούν το life coaching, την τέχνη, τις τελευταίες καινοτομίες στην τεχνολογία, αλλά και την έμπνευση που προκύπτει μέσα από την αλληλεπίδραση μεταξύ των ανθρώπων με διαβήτη. Οι συμμετέχοντες θα συζητήσουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να πραγματοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους μέσα από τις παραπάνω δημιουργικές και διαδραστικές διαδικασίες.

Το GlykouliGr θα βρίσκεται εκεί στις 16-18 Ιουνίου 2017 και θα σας ενημερώνει καθημερινά για όσα θα λάβουν μέρος μεταξύ των ανθρώπων με διαβήτη που βρίσκονται στην ευρύτερη Ευρωπαϊκή διαβητική κοινότητα.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας στο Facebook!

GlykouliGr

Shares

Σχετικά άρθρα

Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares