Κάλεσμα της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΕΟΠΥΥ (27/07) Κάλεσμα της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΕΟΠΥΥ (27/07)
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) με κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία... Κάλεσμα της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΕΟΠΥΥ (27/07)

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) με κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ, την Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017:

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ ζητώντας συνάντηση μαζί τους στις 27 Ιουλίου, ώστε να πραγματοποιηθεί μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και πρόκειται να αντιμετωπίσουν τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη.

Μέχρι και σήμερα αυτό δεν κατέστη δυνατόν από πλευράς ΕΟΠΥΥ.

Τα προβλήματα με τα οποία ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι παραμένουν, συνεχίζουν και εντείνονται.

Μέσα σε όλα αυτά έρχεται τώρα επιπλέον να προστεθεί και το πρόβλημα με τα απλήρωτα φαρμακεία, τα οποία οδεύουν προς τη διακοπή παροχής αναλώσιμου υγειονομικού υλικού για το σακχαρώδη διαβήτη από 1η Αυγούστου.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ καλεί στις 27 Ιουλίου 2017 όλους εκείνους που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη και τους γονείς παιδιών με σακχαρώδη διαβήτη να συγκεντρωθούμε έξω από τον αυλόγυρο των γραφείων του ΕΟΠΥΥ (Αποστόλου Παύλου 12, Μαρούσι) στις 10:00 πμ, ώστε να επιτύχουμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το επιθυμητό ραντεβού με τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ, το οποίο και εξακολουθούμε να ζητάμε για την ίδια μέρα στις 12:00 το μεσημέρι.

Πρέπει να δοθεί λύση ΤΩΡΑ στα προβλήματα που δημιούργησε ο ΕΟΠΥΥ σε 1.000.000 ανθρώπους με σακχαρώδη διαβήτη στη χώρα μας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ.

Shares

Σχετικά άρθρα

Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares