ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ: Εκ νέου κάλεσμα για συμπαράσταση αύριο στην συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΟΠΠΥ ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ: Εκ νέου κάλεσμα για συμπαράσταση αύριο στην συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΟΠΠΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) ενημερώνει ότι, παρά τις προσπάθειές της για πραγματοποίηση του ραντεβού με τον... ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ: Εκ νέου κάλεσμα για συμπαράσταση αύριο στην συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΟΠΠΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) ενημερώνει ότι, παρά τις προσπάθειές της για πραγματοποίηση του ραντεβού με τον ΕΟΠΥΥ στις 27 Ιουλίου και συμμετοχή εκπροσώπων των διαδικτυακών φόρουμ για το διαβήτη στο ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί τελικά αύριο, 20 Ιουλίου, η Διοίκηση του Οργανισμού επιθυμεί το ραντεβού να πραγματοποιηθεί μόνο με εκπροσώπους της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ.

Η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ έκανε δεκτό το αίτημα αυτό, καθώς τα προβλήματα των ατόμων με διαβήτη με τον ΕΟΠΥΥ παραμένουν και εντείνονται και πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση.

Η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ θα αγωνιστεί και θα θέσει επί τάπητος όλα τα ζητήματα διεκδικώντας λύσεις στα προβλήματα των ατόμων με διαβήτη και μετά τη συνάντηση θα περιμένει άμεσα να πραγματοποιηθούν όσα η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ θα δεσμευτεί να υλοποιήσει.

Η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ έχοντας σύσσωμο τον κόσμο του διαβήτη στο πλευρό της δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται και θα βρίσκεται στην πόρτα οποιουδήποτε υπεύθυνου χρειαστεί προκειμένου να μπορούν τα άτομα με διαβήτη να αντιμετωπίζουν την πάθησή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχοντας στη διάθεσή τους ό,τι είναι αναγκαίο και απαραίτητο για τον καθένα.

Η ΠΟΣΣΣΑΣΔΙΑ καλεί όλους εσάς, άτομα με σακχαρώδη διαβήτη και γονείς παιδιών με σακχαρώδη διαβήτη, να είστε δίπλα μας στις 20 Ιουλίου στις 9:00 πμ έξω από τον αυλόγυρο του ΕΟΠΥΥ (Αποστόλου Παύλου 12, Μαρούσι) για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί με αξιοπρέπεια το αδιαφιλονίκητο δικαίωμά μας στην υγεία μας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ.

Shares

Σχετικά άρθρα

Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares