Το συγκινητικό τραγούδι μιας 16χρονης για την ζωή της με τον διαβήτη

Η Samantha Price είναι ένα νεαρό κορίτσι, σήμερα μόλις στα 17, που έχει το δικό της κανάλι στο youtube και ανεβάζει τα τραγούδια που η ίδια γράφει…
Πριν από λίγους μήνες η Samantha ανέβασε το τραγούδι της που το ονόμασε diabetes song. Σε αυτό περιγράφει την ζωή της από μικρό κορίτσι αλλά και πως φαντάζεται την ζωή της τα επόμενα χρόνια. Μιλάει για τα όνειρά της και πως θα ήθελε να είναι η κατάσταση της υγείας της. Με αυτό το τραγούδι συγνηνεί πραγματικά αλλά μεταδίδει αισιοδοξία και δύναμη για τον καθένα που ζει με τον διαβήτη ή το δικό του πρόβλημα υγείας.
Στους στίχους της μιλάει για την διάγνωσή της από τον γιατρό, μόλις στα δύο της χρόνια, και εξηγεί ότι τρόμαξε τόσο με την λέξη που δεν καταλάβαινε αλλά και με τις ενέσεις και τους γιατρούς. Ένιωθε να μην μπορεί να είναι όπως τα άλλα παιδιά και να χαρεί την ζωή της, προσέχοντας πάντα τι θα κάνει και τι θα φάει, μετρώντας τις ώρες. Στα 11 της χρόνια, η μητέρα της της μίλησε για μια νέα μέθοδο αγωγής που θα την “απελευθέρωνε” από τον διαβήτη. Ήταν τόσο χαρούμενη! Στα 16 της, όταν έγραψε το τραγούδι, ένιωθε δυνατή για την μάχη που δίνει και ότι θα κερδίσει τον διαβήτη και την ζωή. Στην συνέχεια μιλάει για την ζωή της, όπως την φαντάζεται στα 18, 30 και 60 της χρόνιας, ελεύθερη από τον διαβήτη, δυνατή και δίχως ποτέ να κουράζεται να δίνει αυτή την μάχη.
Είναι πραγματικά απίστευτη και μας συγκίνησε πολύ! Ακούστε την!

Αν θέλετε να παρακολουθείτε την Samantha σε όλα της τα βίντεο, βρείτε την εδώ!

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα