Διακόπτει την χορήγηση αναλώσιμων επί πιστώσει ο Φ.Σ. Αχαΐας. Κανονικά χορηγούνται σε Αττική, Πειραιά και Πέλλα

Ο ένας μετά τον άλλο βγάζουν ανακοινώσεις οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι των περιφερειών της χώρας σχετικά με την χορήγηση ή όχι αναλώσιμων με πίστωση. 
Έως τώρα διαφοροποίηση στην απόφασή του βρίσκουμε στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αχαΐας που ενημερώνει για διακοπή χορήγησης επί πιστώσει αναλωσίμων σε ασφαλισμένους μέχρις ότου ο ΕΟΠΥΥ καταστεί συμβατικός στις πληρωμές του. Ενημερώνει με δελτίο τύπου ότι  θα επανεξετάσει τη στάση του σε νέα ΓΣ που θα διεξαχθεί στις 18/9/2017.
Την ίδια ώρα, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πέλλας αποφάσισε τη διακοπή της κινητοποίησης και οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ του νομού θα έχουν τη δυνατότητα πλέον από 1η Σεπτεμβρίου να προμηθεύονται ξανά τα προϊόντα αυτά από τα φαρμακεία, καταβάλλοντας μόνο τη συμμετοχή, όπου αυτή προβλέπεται.
Τα ΔΣ των Φαρμακευτικών Συλλόγων Αττικής και Πειραιά αποφάσισαν ομόφωνα να χορηγούν από 1η Σεπτεμβρίου αναλώσιμα με πίστωση στον ΕΟΠΥΥ. Διευκρινίζεται ότι καμία συνταγή δεν θα υποβληθεί στους Συλλόγους από τους φαρμακοποιούς προς εξόφληση για τον μήνα Αύγουστο.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
diavitiko-podi
Περισσότερα

Νέα αυτοκόλλητα προλαμβάνουν το διαβητικό πόδι

Οι ασθενείς με διαβήτη μπορούν να ελεγχθούν για οποιαδήποτε νευρική βλάβη, χρησιμοποιώντας κάποια αυτοκόλλητα στο σπίτι τους, τα οποία ανιχνεύουν τον ιδρώτα.Τα νέα αυτά αυτοκόλλητα αλλάζουν χρώμα από μπλε σε ροζ όταν δεν υπάρχει πρόβλημα με τα νεύρα του διαβητικού

Περισσότερα

Συνάντηση του προέδρου του ΕΟΠΥΥ με την ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ και αντιπροσώπων Διαβητικών Ομάδων, μεθαύριο Πέμπτη (20/07)

Δεν είχε χρόνο από τις 5 Ιουλίου ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) Σωτήρης Μπερσίμης να ορίσει την πολύ σημαντική συνάντηση