Δωρεάν Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ρέικι Α’ Βαθμού για φροντιστές ανθρώπων με αλτσχάιμερ

Η Mystic Neverland Reiki Academy για 11 συνεχόμενη χρόνια συνεχίζει τη δράση της Κλινικής Ρέικι και παρέχει δωρεάν θεραπευτικές συνεδρίες Ρέικι σε άτομα με εκφυλιστικές και ανίατες νόσους.
Στα πλαίσια του εθελοντισμού της Κλινικής  πραγματοποιούνται επίσης σεμινάρια Ρέικι πρώτου βαθμού Δωρεάν σε φροντιστές ανθρώπων με τη νόσου του αλτσχάιμερ.
Για συμμετοχές στα προγραμματισμένα σεμινάρια χρειάζεται τηλεφωνική κράτηση μέχρι και δυο μέρες πριν, καθώς θα τηρείται σειρά προτεραιότητας λόγο περιορισμένων θέσεων.
 

Πρόγραμμα Σεμιναρίου Παραδοσιακού Ουσούι  Ρέικι Ρυόχο Α’ Βαθμού :

Σάββατο & Κυριακή 12:00 – 18:00 / 12 ώρες εκπαίδευσης
 Σάββατo
Εισαγωγή/Ιστορία στο Ρέικι.
Παραδοσιακό Ιαπωνικό Διαλογισμό.
Α’ Συντονισμό με την ενέργεια.
Πέντε αρχές του Ρέικι.
Εφαρμογές του Ρέικι.
Β’ Συντονισμό με την ενέργεια.
Κυριακή
Παραδοσιακό Ιαπωνικό Διαλογισμό.
Γ’ Συντονισμό με την ενέργεια.
Ιαπωνικές Τεχνικές Αυτοθεραπείας.
Δ’ Συντονισμό με την ενέργεια.
Ομαδική Πρακτική/Ανταλλαγής Ρέικι.
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχετε πιστοποιητικό παρακολούθησης Παραδοσιακού Ουσούι Ρέικι Ρυόχο Α’ Βαθμού, ειδικό cd για την πρακτική της αυτοθεραπείας και εγχειρίδιο εκπαίδευσης Α’ Βαθμού.
 Όλοι οι μαθητές της ακαδημίας έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στις εβδομαδιαίες συναντήσεις ομαδικής ανταλλαγής Ρέικι, διαλογισμού και Qi Kong χωρίς καμία επιβάρυνση.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου Παραδοσιακού Ουσούι Ρέικι Ρυόχο Β’ Βαθμού :

 Σάββατο & Κυριακή / 12:00 – 19:00 / 14 ώρες εκπαίδευσης
Συντονισμό Ρέικι Β’ Βαθμού.
Εκπαίδευση στα σύμβολα Ρέικι.
Ειδικές τεχνικές με τη χρήση των συμβόλων:
Για προστασία.
Κατά την αγωγή.
Για γείωση.
Για ενεργοποίηση.
Για ενεργειακό καθαρισμό.
Τεχνική νοητικής θεραπείας/θεραπείας συνηθειών.
Τεχνική για ηρεμία.
Τεχνική απομνημόνευσης.
Τεχνίκες θεράπείας ατόμου από απόσταση.
Τεχνική Θεραπείας εαυτού.
Τεχνική Θεραπείας κατάστασης.

Παραδοσιακές Ιαπωνικές Τεχνικές.
Μπυοσέν Ρέικιαν Χο (Byosen Reikian ho)-Σάρωση/Εκπομπή.
Enkaku Chiryo (Ενκάκου Τσίριο)-Θεραπεία από Απόσταση.
Koki Ho (Κόκι Χο)-Θεραπεία με την Αναπνοή.
Gyoshi Ho (Γκυόσι Χο)-Θεραπεία με τα Μάτια.
Jacki-Kiri Joka-Ho (Τζάκι-Κίρι Τζόκα – Χο)-Μεταμόρφωση Αρνητικής Ενέργειας.
Gedoku Ho (Γκεντόκου Χο)-Τεχνική Αποτοξίνωσης.
Tanden Chiryo Ho (Τάντεν Τσίριο χο)-Τεχνική Αποτοξίνωσης.

Παραδοσιακός Ιαπωνικός Διαλογισμός.
Πρακτική των ειδικών τεχνικών των συμβόλων.
Ομαδική ανταλλαγή με τη χρήση των συμβόλων.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχετε πιστοποιητικό παρακολούθησης Παραδοσιακού Ουσούι Ρέικι Ρυόχο Β’ Βαθμού, ειδικό cd για την πρακτική της αυτοθεραπείας και εγχειρίδιο εκπαίδευσης Β’ Βαθμού.
Όλοι οι μαθητές της ακαδημίας έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στις εβδομαδιαίες συναντήσεις ομαδικής ανταλλαγής Ρέικι, διαλογισμού και Qi Kong χωρίς καμία επιβάρυνση.

Λίγα λόγια για το Ρέικι :

Το Ρέικι είναι ένα ολιστικό θεραπευτικό σύστημα που κατάγεται από την Ιαπωνία και έχει ευεργετικά αποτελέσματα όπως σωματική ευεξία, νοητική ηρεμία, χαλάρωση, εξάλειψη του άγχους και της ανησυχίας, ανάπτυξης θετικών συναισθημάτων και θετικών σκέψεων, τα οποία όλα συντελούν στην υγεία του σώματος, του νου και του πνεύματος.
Είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιεί το άγγιγμα των χεριών για να διοχετεύσει την πνευματική ενέργεια που υπάρχει στο σύμπαν. Η μέθοδος Ρέικι είναι πολύ απλή στην εφαρμογή της και πολύ αποτελεσματική.

Ποιος μπορεί να δεχθεί Ρέικι:

Όλοι όσοι το επιθυμούν. Άντρες και γυναίκες, παιδιά, ακόμα και ζώα, φυτά, αντικείμενα. Το Ρέικι λειτουργεί ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις και αντιλήψεις κάποιου.
Ποια είναι η διαδικασία εκμάθησης Ρέικι
Το Ρέικι μεταδίδεται από τον δάσκαλο στον μαθητή με την διαδικασία που ονομάζουμε συντονισμό, κατά την οποία ο δάσκαλος ενεργοποιεί, καθαρίζει και συντονίζει τα ενεργειακά κανάλια του μαθητή, με σκοπό αυτός να μπορεί να συνδεθεί και να γίνει αγωγός του Ρέικι.
Αυτή η σύνδεση παραμένει σε όλη την υπόλοιπη ζωή.
Οι συντονισμοί Ρέικι καθώς και οι τεχνικές χρήσης της μεθόδου Ρέικι, δίνονται σε μαθήματα που είναι οργανωμένα σε τρία επίπεδα ή βαθμούς. Στον πρώτο βαθμό ο εκπαιδευόμενος παίρνει τέσσερεις συντονισμούς και μαθαίνει να διοχετεύει την ενέργεια Ρέικι στον εαυτό του και στους άλλους. Στον δεύτερο βαθμό παίρνει ένα συντονισμό και μαθαίνει τα ενεργειακά σύμβολα που χρησιμοποιούνται για την εστίαση και κατεύθυνση της ενέργειας. Στον τρίτο βαθμό μαθαίνει την διαδικασία των συντονισμών ώστε να μπορεί να μεταδώσει το Ρέικι.

Ποιος μπορεί να μάθει Ρέικι:

Όλοι μπορούν να συντονιστούν στο Ρέικι, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο και μόρφωση.
Δεν προαπαιτούνται ειδικές γνώσεις, ούτε ιδιαίτερες προϋποθέσεις.

Τι συμβαίνει μετά τον συντονισμό:

Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά σε ένα συντονισμό και την ενεργειακή διαδικασία που διεγείρει.
Τα οφέλη από τον συντονισμό μπορεί να είναι μερικά από τα παρακάτω:
Σύνδεση με την πηγή του Ρέικι έτσι ώστε να μπορείτε να διοχετεύσετε το Ρέικι προς όφελος του εαυτού σας και των άλλων.
Αντίληψη της ροής της ενέργειας. Αρχικά το πιο πιθανό είναι η ροή της ενέργειας να γίνεται αντιληπτή με διάφορες αισθήσεις στα χέρια, π.χ θερμότητα.
Όξυνση της διαίσθησης.
Αύξηση της εσώτερης αντίληψης και συνειδητότητας.
Ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης.
Ανάπτυξη συμπόνιας προς όλους και όλα.
Ανάπτυξη υπευθυνότητας για την ζωή και ύπαρξη σου.
Επίλυση παλιών προβλημάτων.
Αύξηση την πίστη σου στην ύπαρξη ως αγαθοεργή δύναμη.

Το Ρέικι προσφέρει:

Φυσική αποτοξίνωση, ευεξία & ζωτικότητα.
Ανακούφιση του πόνου, ενίσχυση φυσικών λειτουργιών του σώματος.
Ισορροπία & νοητική διαύγεια, ξεκούραση, αναζωογόνηση & βαθιά χαλάρωση.
Μείωση–Εξαφάνιση αρνητικών παρενεργειών των φαρμάκων.
Ενίσχυση για την απαλλαγή από το στρες και το άγχος.
Καθαρισμό από το θυμό, τις ενοχές & τις φοβίες.
Ενίσχυση & αύξηση της αυτοπεποίθησης.
 
Βιογραφικό  
Λεοντοπούλου Κ. Κυριακή / Reiki Master Teacher
Γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 1978. Στα 18 της χρόνια ξεκίνησε να δουλεύει σε ναυτιλιακή εταιρεία σε συνδυασμό με τις σπουδές της στο BCA University of Piraeus, Shipping Management & Marine in Law. Κατά την διάρκεια των εφηβικών της χρόνων και μέχρι τώρα οι πνευματικές της ανησυχίες  την οδήγησαν να αναζητήσει απαντήσεις σε θέματα της ανθρώπινης ψυχής & φύσης. Έτσι από πολύ μικρή ηλικία ήρθε σε βιωματική επαφή με τον διαλογισμό, την yoga και το Reiki.
Παράλληλα με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στο χώρο της ναυτιλίας παρακολούθησε  διάφορα σεμινάρια και ολοκλήρωσε κύκλο σπουδών στο παραδοσιακό σύστημα Usui Reiki Ryoho,  Kundalini & Hatha yoga, Philosophy of Tantra,  Reflexology Seminars New York, Inc. (RSNY), Course – Basic workshop & certification course, Premier Training & Development Ltd. Fitness Instruction & Personal Training  Optimum & Sports Nutrition, Body Massage & Sports Massage, First Aid, Fitness Assessment & Health,  Appraisal, Lifestyle Management, Sports Therapy & Rehabilitation, Marketing & Business Development, (2001), Master of Arts in Drama and Movement Therape (Sesame)-University of London (2003), Certificate in traditional Thai massage (Ταϊλάνδη 2005) & Lifeguard (Pa.Sch.Na 2010).
Ακολουθώντας πάντα το εσωτερικό παιδί μέσα της και βαδίζοντας  με τα σημάδια του σύμπαντος ένιωσε τη θεραπευτική δύναμη του Ρέικι όταν η μητέρα της η οποία πάσχει από τη νόσο του Alzheimer χειροτέρεψε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί  μετά από αλλεπάλληλα εγκεφαλικά επεισόδια  βαριάς μορφής. Εκεί που πλέον δεν υπήρχε καμία ελπίδα επιστροφής όλα άρχισαν να βελτιώνονται με το απαλό άγγιγμα και τις ευεργετικές ιδιότητες του Ρέικι.
Εκείνη την περίοδο συνειδητοποίησε ότι όλες οι πνευματικές της αναζητήσεις στο πέρασμα των χρόνων που  μέχρι τότε την είχαν οδηγήσει  στην προσωπική της  αυτοβελτίωση  και πνευματική  της αφύπνιση της έδειξαν τον δρόμο μέσα από τον οποίο να σταθεί δίπλα στη μητέρα της σε μια κρίσιμη στιγμή της ζωής της.  Θέλοντας να μεταδώσει αυτή την ενέργεια σε όλο τον κόσμο που το έχει ανάγκη αποφάσισε να αφιερωθεί στην υπηρεσία των ευεργετικών ιδιοτήτων του Ρέικι, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των συντονισμών και παίρνοντας τον ανώτερο βαθμό του Master και του Δασκάλου, ώστε να μπορεί να εκπληρώσει στον καλύτερο δυνατό τον ρόλο της και σαν θεραπεύτρια και σαν διδάσκαλος μυήσεων στο Ρέικι.
Η εμπιστοσύνη της στις θεραπευτικές ιδιότητες του Ρέικι ενδυναμώθηκε και αυτό την οδήγησε στη δημιουργία του πρώτου κέντρου υγείας Ρέικι στον Πειραιά.
Η Mystic Neverland Reiki Academy Meditation & Health Center διανύει το ένατο έτος λειτουργίας. Είναι ένας εναλλακτικός διαδραστικός  πολυχώρος ο οποίος πέρα από τις εναλλακτικές θεραπείες  που αποτελούν το μέσω για τον καθένα να βρει την εσωτερική του αρμονία και ισορροπία δραστηριοποιείται στο χώρο του εθελοντισμού.
Έχει δημιουργηθεί μια ομάδα 15 πρακτικών Ρέικι-μαθητές της ακαδημίας όπου καθημερινά παρακολουθούν τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ με Ρέικι. Καθώς επίσης το 2010 η Κυριακή Λεοντοπούλου είχε αναλάβει της παιδικές κατασκηνώσεις ΑΜΕΑ Πεντέλης με Ρέικι & Θεατρικό Παιχνίδι.
Η M.N. λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική κλινική Ρέικι σε άτομα με ειδικές ανάγκες & ασθένειες βαρειάς μορφής. Στην οποία μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε πρακτικός Ρέικι ή Ρέικι Μάστερ με σκοπό πάντα το ανώτερο καλό & την βελτίωση ποιότητας της ζωής των ανθρώπων.
Είναι χορηγός στο KAZ (καταφύγιο αδέσποτων ζώων) & στο ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ μέσω του Τάντεμ.
Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς:
Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή για δώρο σε φίλους & συγγενείς.
Απαραίτητη είναι η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία 3-5 ημέρες πριν για κλείσιμο θέσης στα τηλέφωνα: 213/0222652, 6982/699202.
Για αλλαγή ή ακύρωση ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1-2 ημέρες πριν.
Ωράριο επικοινωνίας:
Δευτέρα–Παρασκευή: 11:00–21:00.
Σάββατο: Κατόπιν συνεννοήσεως.

Total
19
Shares
Σχετικά άρθρα
Ο χυμός κράνμπερι ρίχνει πίεση, τριγλυκερίδια και ζάχαρο! - Glykouli.Gr
Περισσότερα

Ο χυμός κράνμπερι ρίχνει πίεση, τριγλυκερίδια και ζάχαρο!

Δύο ποτήρια χυμός κράνμπερι την ημέρα μπορεί να μειώνουν τον κίνδυνο εκδηλώσεως εμφράγματος, εγκεφαλικού και διαβήτη, σύμφωνα με μία νέα μελέτη -χάρη στις πολυφαινόλες του!