Δηλώστε συμμετοχή στη Διαδραστική Εκπαίδευση του «Διαβητικού» Χωριού (4-5/11/2017)

Η Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ. για 7η συνεχή χρονιά διοργανώνει, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Σακχαρώδη Διαβήτη (14η Νοεμβρίου), την εκδήλωση «Διαβητικό» Χωριό.
Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί στην Αθήνα στις 4 – 5 Νοεμβρίου 2017 στην πλατεία Κοτζιά.
Στο χώρο της πλατείας θα στηθούν, όπως και κάθε χρόνο, θεματικές «γειτονιές» (κατάλληλα προσαρμοσμένες τέντες), όπου θα πραγματοποιούνται ποικίλες εκδηλώσεις με εκπαιδευτικό, διαδραστικό περιεχόμενο και διάφορα happenings από το πρωί έως το απόγευμα και για τις δύο μέρες.
Οι «θεματικές» γειτονιές περιλαμβάνουν τον Παιδότοπο, τον Αυτοέλεγχο, τη Διατροφή, τις Προληπτικές Εξετάσεις, τη Διαδραστική Εκπαίδευση και τις Γυμναστικές Δραστηριότητες.
Η Διαδραστική Εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί εντός της πλατείας σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους, με κεντρικά θέματα: 

  1. Νοσηλευτική υποστήριξη των ανθρώπων με διαβήτη 
  2. Διατροφικές συνήθειες 
  3. Ψυχολογία και συναισθήματα 

Εκπαιδευτές και εξειδικευμένοι επαγγελματίες υγείας (Νοσηλευτές, Διατροφολόγοι, Ψυχολόγοι), θα αναπτύξουν σε κάθε ένα από τα παραπάνω 5 έως 6 θεματικές ενότητες, οι οποίες έχουν οριστεί από την Επιστημονική Επιτροπή, και μαζί με τα άτομα με διαβήτη θα συζητήσουν και θα λύσουν κάθε είδους απορίες. 
Η συμμετοχή στη Διαδραστική Εκπαίδευση είναι δωρεάν!
Λόγω περιορισμένων θέσεων (20 θέσεις σε κάθε θεματική ενότητα), μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 6942535280 ή με προσωπικό μήνυμα (inbox) στο facebook της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ. https://www.facebook.com/glikosplanitis/ ή στο e-mail: amchatziaggelidou@hotmail.gr, αποστέλλοντας: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, 2 θεματικές ενότητες, τις οποίες επιθυμείτε να παρακολουθήσετε, όπως επίσης και την ημέρα και την ώρα. 
Δηλώστε συμμετοχή στη σελίδα της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ στο facebook “Γλυκός Πλανήτης – ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ”.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Περισσότερα

Ερευνητές μελετούν νέο τρόπο επούλωσης των διαβητικών πληγών ενεργοποιώντας «κρυφό» μηχανισμό στο σώμα

Ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα αναζητούν τρόπους για να θεραπεύσουν τις πληγές χρησιμοποιώντας μια θεραπευτική πρωτεΐνη