O Γλυκός μας παιδότοπος στην Εκδήλωση της Παρασκευής

παιδί, διαβήτης, γυναίκα

Το να περάσετε το απόγευμα σας μαζί με το γλυκό σας πλασματάκι σε έναν «κλασικό» παιδότοπο με φουσκωτά, μπαλάκια και έναν υποτυπώδη χώρο για να πιείτε τον καφέ σας, δεν είναι κάτι δύσκολο ούτε απαιτεί ιδιαίτερο ψάξιμο, αφού υπάρχουν αρκετοί χώροι που είναι αφιερωμένοι στην παιδική διασκέδαση.
Όμως αυτό αλλάζει στην δική μας περίπτωση, αφού στην εκδήλωση της Παρασκευής (24/11) μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό που θα προσφέρει δημιουργική απασχόληση στο παιδί και σε εσάς ένα ευχάριστο περιβάλλον, με πολλές και ενδιαφέρουσες ομιλίες, φαγητό και ποτό. Γίνονται πολλές προετοιμασίες προκειμένου να είναι μια μοναδική βραδιά για εσάς και τους μικρούς μας φίλους που θα τους υποδεχτούμε με ανοιχτές αγκάλες!
Δεν θα μπορούσαμε φυσικά, να μην είχαμε φροντίσει μια βασική έγνοια της κάθε γυναίκας που εκτός από υπέροχες ιδέες, έργα και πράξεις, γεννάει και παιδιά.Ένας υπέροχος παιδότοπος με την ασφάλεια νοσοκόμας από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών και συγκεκριμένα του Διαβητολογικού τμήματος αλλά και με δυο έμπειρες επαγγελματίες στον χώρο της δημιουργικής απασχόλησής των παιδιών, θα περιμένει να αγκαλιάσει τα μικρά μας πλασματάκια που αποτελούν τις μεγάλες μας ελπίδες του αύριο.
Ενα δίωρο δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά ηλικίας 3-12 ετών, με θεατρικό παιχνίδι, ανάγνωση παραμυθιών, ιστορίες απο μυθολογία, παραδοσιακά παιχνίδια, σχολή ζωγραφικής και ευχολόγιο απο το θέατρο Ρετρό και τις εμψυχώτριες Αγγελικη Φράγκου και Νατάσα Ζάγκα
Λίγα λόγια για τις εμψυχώτριες μας!
Η Νατάσα Ζάγκα γεννήθηκε στη Αθήνα. Απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης Νεοελληνικό Θέατρο Γιώργου Αρμένη. Εργάζεται ως ηθοποιός στο θέατρο και στον κινηματογράφο και εχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις για παιδιά. Παρακολούθησε σεμινάρια σωματικού θεάτρου και χορού και ασχολείται συστηματικά με την yoga.
Η Αγγελική Φράγκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Αθηνών-Γιώργος Θεοδοσιάδης και τον Νοέμβριο του 2011 ίδρυσε την εταιρεία ‘Θέατρο ΡΕΤΡΟ’ και δραστηριοποιείται στην παραγωγή θεατρικών παραστάσεων που αφορούν το παιδί και το παιδί μέσα μας. Οι παραστάσεις της έχουν παρουσιαστεί σε χώρους όπως: ΠΟΛΗ Θέατρο,’Μικρό Θέατρο Τζένη-Τσαγκαράδα, Πήλιο’,’Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα’, ‘Μουσείο Μετάξης’. Με την εταιρεία της έχει αναπτύξει συνεργασίες με σημαντικούς φορείς και εταιρείες όπως: Πρεσβεία της Νορβηγίας στην Αθήνα, Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο, Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς. Για την ερμηνεία της στην παράσταση ‘Η πριγκίπισσα & το μπιζέλι’ βραβεύτηκε από την 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Οι παραστάσεις της έχουν παρουσιαστεί στο εξωτερικό, στο Όσλο της Νορβηγίας και στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
αναλώσιμα διαβήτη
Περισσότερα

Κατεπείγουσα επιστολή της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ προς τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας για την επιβολή συμμετοχής 25% σε υγειονομικό υλικό που προμηθεύτηκε άτομο με διαβήτη τύπου 2

Κατεπείγουσα επιστολή με θέμα: «Άμεσες και αναγκαίες τροποποιήσεις της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ στο νέο Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (ΕΚΠΥ)» απέστειλε…