Εστιατόριο Holy Greens Athens στο Μαρούσι

Holy greens, glykouli, glykouligr, food, εστιατοριο

Oι σαλάτες είναι… ιερές σε αυτό το «πράσινο» μαγαζί του Αμαρουσίου, το οποίο ετοιμάζει καθημερινά ολόφρεσκα λαχανικά συνδυασμένα με σπόρους, superfoods, χαμηλές σε λιπαρά σάλτσες, αλλά και κοτόπουλο, μοσχάρι και σολομό, γιατί η αξία της πρωτεΐνης είναι… παντοτινή.
Στον κατάλογό του βρίσκουμε την Eat your Greens με κόκκινη κινόα, χούμους από παντζάρι, καρότο τουρσί με τζίντζερ, μπρόκολο και σπόρους κολοκύθας, την Beef Vietnam με μοσχάρι, νουντλς, αγγούρι, ρόδι και καβουρδισμένα καρύδια και Asian Shrimp με γαρίδες, νουντλς, καρότο τουρσί, φασόλια ενταμάμε, κόκκινη πιπεριά, κόλιανδρο και καβουρδισμένο φυστίκι.
Πέρα από σαλάτες, ετοιμάζει καθημερινά smoothies σε μπόλικους συνδυασμούς και φρέσκους χυμούς σε εξίσου μεγάλη ποικιλία, ενώ διαθέτει χειροποίητες μπάρες δημητριακών και αναψυκτικά whole earth με βιολογικά συστατικά.
Εδώ μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα του Holy Greens, το μενού που προσφέρει, καθώς και να κάνετε online τη παραγγελία σας!
Διεύθυνση: Φραγκοκκλησιάς 3Α, Μαρούσι | Τηλ: 2106105002

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
root artspace
Περισσότερα

Root Artspace

”Food Philosophy’’ : H δημιουργική κουζίνα του Root είναι μέρος ενός παγκόσμιου κινήματος ποιοτικής διατροφής. Συνδυάζοντας το σύγχρονο…
rosebud
Περισσότερα

Rosebud

Tο 2001, το Rosebud άνοιξε με στόχο το τρίπτυχο καφές – φαγητό – ποτό, υπό το άγρυπνο μάτι…