Φτάνει πια ο εμπαιγμός των ατόμων με διαβήτη! Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας στις 27 Ιουνίου!

διαμαρτυριας, διαβητης, διαβητη, γλυκουλι, σακχαρο

Ως πότε θα παίζουν με τις ζωές των διαβητικών; Οι ρυθμίσεις του νέου Κανονισμού Παροχών Υγείας που αποφάσισε η κυβέρνηση, αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα για όλες τις αποφάσεις που διαρκώς μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι μας βάζουν “ταφόπλακα”, που μας κόβουν ολοένα και περισσότερο τα δικαιώματα, τη βελτίωση της ποιότητας υγείας και ζωής και την πρόσβαση σε κάθε νέα τεχνολογία!
Μέχρι πότε θα το ανεχόμαστε αυτό; Μέχρι πότε θα αποφασίζουν οι άλλοι για εμάς χωρίς να συμβουλεύονται τις δύο ομοσπονδίες που μας εκπροσωπούν;
Όλες αυτές οι μειώσεις στις ποσότητες των αναλωσίμων, η απαίτηση να βάζει από την τσέπη του ο κόσμος για να αγοράσει τα απαραίτητα και σύγχρονα ιατροτεχνολογικά προϊόντα, χωρίς να καλύπτουν ούτε στο ελάχιστο κάποιο ποσοστό, ο αποκλεισμός ακόμα και της έννοιας του θεραπευτικού υποδήματος για το Διαβήτη από τον Κανονισμό, είναι κάτι που δεν φανταζόμασταν ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα! Και σκεφτείτε ότι αν πολλοί διαβητικοί που πάσχουν χρόνια θα τα καταφέρουν μετά βίας και επιπλοκών στο μέλλον, οι νεοδιαγνωσθέντες θα βρουν μπροστά τους το κράτος, που ζουν και πληρώνουν φόρους κάθε χρόνο, σαν εμπόδιο στην ίδια τους την ασθένεια!
Πρέπει να αγωνιστούμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ όλοι μαζί πλέον, ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, ΕΛΟΔΙ, Σύλλογοι, Ενώσεις, Οργανισμοί, Ιατροί και κοινότητες για να μη μας καταστρέψουν οριστικά και αμετάκλητα! Δεν πρέπει να παραδώσουμε τα όπλα, αλλά να ακούσουν την άποψη μας, με δύναμη και αυτοπροσώπως! Αφού δεν πτοούνται από τις ανακοινώσεις, από την κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την αρθρογραφία των online κοινοτήτων, πρέπει να λάβουμε πιο δραστικά μέτρα.
Γι’αυτό σας καλούμε όλους την Τετάρτη 27 Ιουνίου στο Υπουργείο Υγείας, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που εξήγγειλε η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, να βρεθούμε όλοι μαζί ενωμένοι να αιτηθούμε και να φωνάξουμε για τα δικαιώματα που μας παίρνουν μέρα με τη μέρα!
Να είστε όλοι εκεί, για να δείξουμε ότι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και επιτέλους η κυβέρνηση να ακούσει όλα όσα ζητάμε δικαιωματικά!
Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση την ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ εδώ

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, κύριο Κικίλια, ζητά μητέρα διαβητικού παιδιού που δεν μπορεί να σφραγίσει τη συνταγή του παιδιού της

Αντιμέτωπη με την αναλγησία του Υπουργείου Υγείας έχει έρθει μια απεγνωσμένη μητέρα διαβητικού παιδιού που ζητά συνάντηση με…