Σπανακόπιτα με χαμηλούς υδατάνθρακες Σπανακόπιτα με χαμηλούς υδατάνθρακες
Ένα καθημερινό και περιζήτητο πιάτο από Έλληνες και ξένους! Κάτι ήξερε ο Ποπάι που το έτρωγε σαν τρελός! Διατροφικές πληροφορίες: 227 θερμίδες, 14,3g λίπος,... Σπανακόπιτα με χαμηλούς υδατάνθρακες

Ένα καθημερινό και περιζήτητο πιάτο από Έλληνες και ξένους! Κάτι ήξερε ο Ποπάι που το έτρωγε σαν τρελός!

Διατροφικές πληροφορίες: 227 θερμίδες, 14,3g λίπος, 6,7g υδατανθράκων, 18,4g πρωτεΐνη

Υλικά:

  • 1 πακέτο κατεψυγμένο και ψιλοκομμένο σπανάκι, αποψυγμένο και στεγνό
  • 1 κουτάκι τυρί cottage
  • 3/4 της κούπας τριμμένη παρμεζάνα
  • 2 κούπες ψιλοκομμένο τυρί Monterey Jack
  • 1 αυγό
  • 1/2 της κούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 2 φύλλα κρούστας

Οδηγίες:

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου. Βουτυρώνουμε ελαφρώς μια λαδόκολλα.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μας. Απλώνουμε τη μισή γέμιση σε κάθε φύλλο κρούστας. Διπλώνουμε τα φύλλα, κλείνουμε τις άκρες και τα βάζουμε στη λαδόκολλα.
  3. Κάντε μερικές σχισμές στο πάνω μέρος κάθε φύλλου. Ψήνετε για 40 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσει.

 

Πηγή: allrecipes.com
Shares

Σχετικά άρθρα

Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares