Μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας, με χαμηλούς υδατάνθρακες και χωρίς γλουτένη!

μπισκότα, μπισκότο, γλυκουλι, συνταγή, συνταγές, glykouli, glykouligr, diabetes, health, life

Ποιος χρειάζεται έναν εντυπωσιακό φούρνο να ψωνίζει, όταν έχει αυτά τα υπέροχα μπισκότα; Μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και την πιο μεγάλη όρεξη για σοκολάτα και το καλύτερο απ’ όλα, φτιάχνονται εύκολα!
Διατροφικές πληροφορίες
Άνα μπισκότο: 40  θερμίδες, 4g πρωτεϊνών, 6g συνολικά υδατανθράκων

Υλικά (για μερίδα με 20 μπισκότα)

  • 1 κομμάτι βούτυρο
  • 3/4 της κούπας γλυκαντικό (μπορεί να θέλει παραπάνω ή λιγότερο, ανάλογα τη μάρκα που χρησιμοποιείτε)
  • 1 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 2 μεγάλα αυγά
  • 2 κούπες αλεύρι αμυγδάλου
  • 1/4 της κούπας αλεύρι καρύδας
  • 1/2 κουτ. του γλυκού μπεικιν πάουντερ
  • 1/4 κουτ. του γλυκού αλάτι
  • Κομματάκια σοκολάτας ή κουβερτούρα της επιλογής σας

Προετοιμασία

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμείξτε το βούτυρο, το γλυκαντικό και τη βανίλια με ένα ηλεκτρικό μίξερ μέχρι να δέσουν. Προσθέστε τα αυγά και ανακατέψτε καλά
  3. Σε ένα άλλο μπολ βάλτε το αλεύρι καρύδας, το αλεύρι αμυγδάλου, το μπεικιν πάουντερ και το αλάτι. Τα ρίχνετε σιγά σιγά σε μικρές ποσότητες στο άλλο μείγμα και ανακατεύετε καλά.
  4. Κάνετε μικρές μπάλες με το ζυμάρι, τα ισιώνετε και στη συνέχεια βάζετε τα κομμάτια σοκολάτας σε κάθε μπισκότο. Έπειτα τα βάζετε στη λαδόκολλα.
  5. Ψήνετε για 15-17 λεπτά ή μέχρι να δείτε να χρυσίζει στις άκρες το κάθε μπισκότο. Προσέξτε καθώς η κάτω μεριά μπορεί εύκολα να γίνει καφέ και να είναι σκληρή.
  6. Αφήστε τα να κρυώσουν για 3 λεπτά προτού τα αφαιρέσετε από το ταψί.
  7. Απολάυστε!

 

Πηγή: asweetlife.org
Total
1
Shares
Σχετικά άρθρα