Να τα λέμε και αυτά: Έλληνας έσπασε το χέρι μετανάστη εργαζομένου, γιατί του είπε μην παρκάρει σε θέση που είναι για ΑΜΕΑ

θέση στάθμευσης ΑμεΑ
θέση στάθμευσης ΑμεΑ

Άγρια επίθεση δέχτηκε μετανάστης από το Μπαγκλαντές όταν πήγε να διώξει αυτοκίνητο από θέση στάθμευσης ΑμεΑ. Πρόκειται για τον Εμντί Ιμάμ Ουντίλ, ο οποίος εργάζεται σε σούπερ μάρκετ στη Μυτιλήνη και στα πλαίσια της εργασίας του προσπάθησε να διώξει 29χρονο Έλληνα από τη θέση που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του γιατί είχε τη σχετική σήμανση για στάθμευση ΑμεΑ.
Ο 29 χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο, έβρισε και χτύπησε τον αλλοδαπό με σιδερένιο λοστό και μετά τον εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένο. Τον 45χρονο βρήκαν περαστικοί και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου του έγινε εισαγωγή προκειμένου να χειρουργηθεί για ανάταξη καταγμάτων.
Όπως δήλωσε ο μετανάστης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από το «Βοστάνειο» νοσοκομείο της Μυτιλήνης,

«ήθελε να με σκοτώσει, σήκωσα το χέρι μου και το έβαλα στο κεφάλι για να προστατευτώ κι έτσι με χτύπησε και μου έσπασε το χέρι»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για το γεγονός και προχώρησε σε σύλληψη του δράστη. Ο 29χρονος, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα  προβλέπεται να εμφανίζεται δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του και του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα

Σημαντικές ανακοινώσεις στο Συνέδριο της Αμερικανικής Διαβητολογικής Εταιρείας

Στο πλαίσιο του 72ου Ετήσιου Συνεδρίου της Αμερικανικής Διαβητολογικής Εταιρείας, η Sanofi ανακοίνωσε θετικά αποτελέσματα για την αξιολόγηση δύο φαρμάκων της, της ινσουλίνης glargine και της λιξισενατίδης.