Το Glykouli σας πάει παιδικό θέατρο: "Ο Έμπορος της Βενετίας".

Ο Έμπορος της Βενετίας

Κατανοώντας το δύσκολο έργο που επιτελούν οι μητέρες που μεγαλώνουν διαβητικά παιδιά με τα αυξημένα έξοδα μέσα στην κρίση, και το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία των ίδιων και των παιδιών τους στην καθημερινότητα, το Glykouli.gr έρχεται να συμπαρασταθεί με μια προσφορά για ψυχαγωγία, κάθε μήνα.
Αυτό το μήνα, η παράσταση για την οποία μπορείτε να κερδίσετε δωρεάν εισιτήρια, είναι:

«Ο Έμπορος της Βενετίας» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Η Παιδική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου παρουσιάζει μια ιστορία ‘σύγχρονη’ που όμως έρχεται από την Αναγέννηση. Οκτώ εξαιρετικοί ηθοποιοί και μουσικοί μάς αφηγούνται ένα από τα πιο γνωστά έργα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ που σπάνια ανεβαίνει για παιδιά, σε διασκευή – σκηνοθεσία Ελένης Βλάχου και πρωτότυπη μουσική του Ηλία Βαμβακούση.
Ναι, αλλά ποια ιστορία; Ποια από όλες;
Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Ουίλλιαμ Σαίξπηρ - Έμπορο της Βενετίας
Την ιστορία μ’ εκείνη την πόλη, που οι κάτοικοί της σχεδόν ζουν μες στο νερό και όποτε θέλουν έχουν καρναβάλι! Εκείνη την ιστορία με τα καράβια που ταξίδευαν σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά κανείς δεν ήξερε αν θα έφταναν στον προορισμό τους! Την ιστορία με την Πόρσια που θα παντρευόταν μόνο όποιον κέρδιζε τη δοκιμασία με τα τρία κουτιά! Εκείνη, με τον νεαρό Μπασάνιο που ρίσκαρε τα πάντα για την αγαπημένη του! Με τα δυο κορίτσια που ντύθηκαν αγόρια κι έκαναν τους δικηγόρους στο Μεγάλο Δικαστήριο! Και μ’ εκείνον τον άλλον!
Ποιον άλλον;
Που είχε έρθει απ’ αλλού… που όλους τους ανακάτεψε!
Τι ξέρουμε γι αυτόν;
Τον λένε Σάυλοκ, περισσότερα τώρα ν’ αποκαλύψω δεν μπορώ…
Μιλώ, τέλος πάντων για εκείνη την ιστορία του πιο πιστού φίλου όλων των εποχών! Εκείνον τον έμπορο!
Εκείνον τον Έμπορο της Βενετίας…
Σε αυτό το ‘παραμύθι’ ο αγαπημένος κλασικός δραματουργός μιλάει για τα πάντα…
για τη δικαιοσύνη, τη διαφορετικότητα, το χρήμα, αλλά και την αγάπη, την πίστη και τη δύναμη της φιλίας, μιλά για αξίες πανανθρώπινες και ζητήματα διαχρονικά που αφορούν μικρούς και μεγάλους!
Σε αυτή την εκδοχή, η ιστορία διασκευάζεται για παιδιά κρατώντας γερά τον ρυθμό και το πνεύμα του δημιουργού της, αλλά κυρίως τα ισχυρά μηνύματά της και μετατρέπεται σε μία εντυπωσιακή παράσταση με χιούμορ, τραγούδι και ζωντανή μουσική!

Κάθε Κυριακή στις 11.30 και στις 15.00

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 143, 17121 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Να σημειώσουμε:
O διαγωνισμός γίνεται μέσα από την σελίδα του Glykouli στο Facebook
Όσοι κερδίσετε θα ενημερωθείτε με μήνυμα στο facebook σας, με τις οδηγίες για τις κρατήσεις θέσεων.

Glykouli.gr Team

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Συμμετοχή σε έρευνα με τίτλο «Άγχος γονέων παιδιών με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1: Διερεύνηση της σπουδαιότητας της φροντίδας που προσφέρει ο σχολικός νοσηλευτής»
Περισσότερα

Συμμετοχή σε έρευνα με τίτλο «Άγχος γονέων παιδιών με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1: Διερεύνηση της σπουδαιότητας της φροντίδας που προσφέρει ο σχολικός νοσηλευτής»

Η Βαλκάνη Ευδοξία διεξάγει έρευνα με τίτλο «Άγχος γονέων παιδιών με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1: Διερεύνηση της σπουδαιότητας…