Vintage Tostou

Vintage Tostou
Vintage Tostou

Κουρνιασμένο σε ένα στενάκι της Γλυφάδας, το σαλόνι της αρχόντισσας Tostou, ανοίγει καθημερινά την πόρτα του για να υποδεχτεί τους επισκέπτες του, σε έναν χώρο ζεστό και φιλόξενο. Πολύχρωμο και φωτεινό, με το αυθεντικό ιταλικό πάτωμα, τα πολύχρωμα ξύλινα τραπεζάκια και την υπέροχη διακόσμηση, το Vintage Tostou σίγουρα θα σας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή. 
Αυτό που θα λατρέψετε είναι η μυρωδιά του καφέ και των υγιεινών φρεσκοψημένων pancakes, η ήρεμη ατμόσφαιρα και η λαμπερή παρουσία των ανθρώπων που φροντίζουν όσους περνούν τη βαριά σιδερένια πόρτα σαν να ήταν επισκέπτες στο σπίτι τους. 
Το σημαντικό είναι ότι μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις με τη σιγουριά ότι για την ετοιμασία τους έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο τα καλύτερα υλικά. Τα γλυκά και ο καφές έχουν ως κύρια γλυκαντική ουσία το σιρόπι αγαύης, ενώ τα ζυμωτά είναι φτιαγμένα από αλεύρι dinkel. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το υπέροχο αρωματικό τσάι, με γεύσεις που έχει δημιουργήσει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.
Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Σάββα Λαζαρίδη 8, Γλυφάδα, Τηλέφωνo: 21 5555 8487, E-mail: vintagetostou@gmail.com, Facebook: https://www.facebook.com/Vintagetostou/

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
es
Περισσότερα

.ES

Ένας αρτίστικος χώρος στη Θεσσαλονίκη, παντρεύει τη μουσική, την τέχνη εν γένει, με την αρχιτεκτονική και τη δημιουργική…