Συμμετοχή στην έρευνα που εκπονεί ο Βαρθολομαίος Παπαδοκωνσταντάκης, υποψήφιος μεταπτυχιακός φοιτητής στην Ιατρική Σχολή Αθηνών

έρευνα
έρευνα

Η δειγματοληπτική έρευνα που ακολουθεί έχει τίτλο «Αξιολόγηση της συμβουλευτικής για σωματική άσκηση σε άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη, Πρακτική και Συμπεριφορές Ασθενών και Επαγγελματιών Υγείας».  
Η έρευνα εκπονείται από τον υποψήφιο μεταπτυχιακό φοιτητή στην Ιατρική Σχολή ΑθηνώνΒαρθολομαίο Παπαδοκωνσταντάκη. Πρόκειται για το Διιδρυματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών των κάτωθι Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ( Τμήμα Ιατρικής και Τμήμα Ψυχολογίας), Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας). 

Ο ίδιος ενημερώνει σχετικά με την έρευνα

Τα παρακάτω ΔΥΟ ερωτηματολόγια ένα για Άτομα με ΣΔ και ένα για Επαγγελματίες, (το εικονιζόμενο είναι για άτομα με ΣΔ), είναι ανώνυμα και τηρούν κάθε αρχή της δεοντολογίας και εχεμύθειας. 

Προσοχή ! Βεβαιωθείτε ότι το ερωτηματολόγιο που συμπληρώνετε είναι αυτό που σας αφορά, είναι δύο διαφορετικά ερωτηματολόγια και μπορείτε να τα ανοίξετε με τα λινκ που θα βρείτε παρακάτω. 

Προϋπόθεση για άτομα με Διαβήτη τουλάχιστον ένας χρόνος από την διάγνωση και να είναι 18+. 
Προϋπόθεση για Επαγγελματίες να έχουν τουλάχιστον ένα χρόνο εμπειρία με άτομα με ΣΔ. 
Η βοήθειά, ο χρόνος και οι γνώσεις σας θα αποτελέσουν σημαντικούς παράγοντες για την εξαγωγή της διπλωματική εργασίας. Αν θέλετε και ενδιαφέρεστε μπορείτε να μου στείλετε ένα mail με το πέρας της συμπλήρωσής σας του ερωτηματολογίου να σας κοινοποιήσουμε τα αποτελέσματα της έρευνας.
Διάρκεια συμπλήρωσης ερωτηματολογίου 10′ λεπτά 
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μου:
Τηλ. 6946835626 
email: bartpapas@gmail.com
Ερωτηματολόγιο ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη:
https://docs.google.com/forms/d/1Vh9uizNKW-Xce3-CYTIN50NFgVfelJ9T_ar7ssQE8lg/edit
Ερωτηματολόγιο Επαγγελματιών Υγείας:
https://docs.google.com/forms/d/1NxTELSwf2OSVjMbHkUFyLzVJTrpDT4qbQGW2LEUs9NY/edit
 

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα