Πες μας κι εσύ τη δική σου γλυκιά ιστορία! Γλυκιά Ατζέντα 2020

Γλυκιά Ατζέντα 2019
Γλυκιά Ατζέντα 2019

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης κυκλοφορίας της Γλυκιάς Ατζέντας, το Glykouli για άλλη μια φορά έρχεται να καλέσει όλους εσάς να μας στείλετε τις δικές σας ιστορίες από την καθημερινότητά σας με το διαβήτη.
Το 2018 και το 2019 η Γλυκιά Ατζέντα κυκλοφόρησε σε φαρμακεία και συλλόγους σε όλη τη χώρα και έγινε ανάρπαστη! Κι αυτό γιατί εκτός από ημερολόγιο είναι και ένα χρήσιμο εργαλείο με πληροφορίες κάθε είδους σχετικά με τη διαχείριση του διαβήτη.
Το 2020, η παράδοση θα συνεχιστεί με τη δημοσίευση 12 δικών σας ιστοριών μέχρι 300 λέξεις. Μπορείτε να γράψετε για την καθημερινότητα σας με το διαβήτη.
Για να μας στείλετε την ιστορία σας, πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο.
Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην ειδική φόρμα 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΜε την υποβολή της ιστορίας σας σημαίνει ότι συμφωνείτε στα ακόλουθα: 1) Αν επιλεγεί η ιστορία σαςδίνετε την άδεια για να τυπωθεί και να δημοσιευτεί στην Γλυκιά Ατζέντα 2) To email και ο αριθμός του κινητού θα χρησιμοποιηθούν για να σας ενημερώσουμε σε περίπτωση που επιλεχθεί η ιστορία σας.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στο πλευρό των παιδιών με Διαβήτη τύπου 1 - Η ευχή της Ηλέκτρας
Περισσότερα

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στο πλευρό των παιδιών με Διαβήτη τύπου 1 – Η ευχή της Ηλέκτρας

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπλήρωσε την ευχή της Ηλέκτρας, 10 χρονών, της γλυκιάς Ηλέκτρας με Διαβήτη τύπου 1,…