Πες μας κι εσύ τη δική σου γλυκιά ιστορία! Πες μας κι εσύ τη δική σου γλυκιά ιστορία!
Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης κυκλοφορίας της Γλυκιάς Ατζέντας, το Glykouli για άλλη μια φορά έρχεται να καλέσει όλους εσάς να μας στείλετε τις δικές σας... Πες μας κι εσύ τη δική σου γλυκιά ιστορία!

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης κυκλοφορίας της Γλυκιάς Ατζέντας, το Glykouli για άλλη μια φορά έρχεται να καλέσει όλους εσάς να μας στείλετε τις δικές σας ιστορίες από την καθημερινότητά σας για το διαβήτη. 

Το 2018 και το 2019 η Γλυκιά Ατζέντα κυκλοφόρησε σε φαρμακεία και συλλόγους σε όλη τη χώρα και έγινε ανάρπαστη. Κι αυτό γιατί εκτός από ημερολόγιο είναι και ένα χρήσιμο εργαλείο με πληροφορίες κάθε είδους σχετικά με τη διαχείριση του διαβήτη. 

Το 2020, η παράδοση θα συνεχιστεί με τη δημοσίευση 12 ιστοριών μέχρι 300 λέξεις από ανθρώπους που έχουν κάτι να μοιραστούν για την περιπέτειά τους, ή για την καθημερινή τους ζωή με το διαβήτη. Για να μας στείλετε την ιστορία σας πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο. 

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην ειδική φόρμα 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΜε την υποβολή της ιστορίας σου σημαίνει ότι συμφωνείς στα ακόλουθα: 1) Αν επιλεγεί η ιστορία σουδίνεις την άδεια για να τυπωθεί και να δημοσιευτεί στην Γλυκιά Ατζέντα 2) To email και ο αριθμός του κινητού θα χρησιμοποιηθούν για να σε ενημερώσουμε σε περίπτωση που επιλεχθεί η ιστορία σου 

Shares
Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares