Νέοι Σύμμαχοι-Ανθοϊάματα

Νέοι Σύμμαχοι-Ανθοϊάματα - Glykouli.Gr

Τα ανθοϊάματα είναι εγχύματα από άνθη διάφορων φυτών και το καθένα τους έχει μια συγκεκριμένη επίδραση πάνω στη διάθεσή μας. Ο τρόπος παρασκευής τους τα καθιστά ακίνδυνα και μπορούν να ληφθούν από τον καθένα.
Η ανθοθεραπεία είναι μια φυσική μέθοδος θεραπείας που ανακαλύφτηκε από τον Ουαλό γιατρό E. Bach και βασίζεται στη χρήση σκευασμάτων που προέρχονται από εγχύματα ανθέων διαφόρων φυτών. Η βασική δράση των σκευασμάτων αυτών είναι ότι αλλάζουν τη διάθεση των ανθρώπων και έτσι βοηθούν στην αποκατάσταση της υγείας.
Οι Νέοι Σύμμαχοι είναι συνθέσεις ανθοϊαμάτων και δημιουργήθηκαν από την πολύχρονη ερευνητική προσπάθεια και την κλινική εμπειρία του Γενικού και Ομοιοπαθητικού γιατρού Ανδρέα Ζαρκαδούλα.
Κάθε Σύμμαχος έχει συγκεκριμένη δράση σε κάποια κατάσταση που μπορεί να την αναγνωρίσει ο καθένας χωρίς να χρειαστεί να απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό. Επίσης άλλο ιδιαίτερο στοιχείο των Νέων Συμμάχων είναι ότι περιέχουν νέα ιάματα από τον Ελληνικό χώρο που αποδείχτηκαν με ειδικά πειράματα.
Οι Νέοι Σύμμαχοι είναι 40 συνθέσεις ανθοϊαμάτων και ο καθένας τους ενδείκνυται για κάποια συγκεκριμένη κατάσταση.
Ορισμένα από τα ιάματα είναι τα εξής:
ΙΑΜΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ
Το ίαμα αυτό δίνεται σε περιπτώσεις που κάποιος νιώθει ότι έχει αποτύχει ή έχει καταστραφεί, ή γενικότερα ότι δεν υπάρχει μέλλον μπροστά του. Βοηθάει κάποιον να αναγεννηθεί και να ενεργοποιηθεί προς μία καινούρια κατεύθυνση στη ζωή του.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Η “Υποστήριξη” είναι ο Σύμμαχος που ενδείκνυται σε κάθε περίπτωση θεραπείας καθώς και σε φάση ανάρρωσης. Είναι ο καλύτερος βοηθός στη διάρκεια ομοιοπαθητικής θεραπείας για καθημερινή χρήση.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Ο Σύμμαχος αυτός είναι κατάλληλος για κάθε περίπτωση όπου απαιτείται συγκέντρωση του μυαλού σε μια νοητική προσπάθεια.
ΙΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ
Ο Σύμμαχος αυτός δημιουργήθηκε ειδικά για τις κρίσεις πανικού που παθαίνουν πολλοί άνθρωποι σήμερα.
ΙΑΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ
Ο Σύμμαχος αυτός ενδείκνυται για κάθε επείγουσα κατάσταση και όπως φανερώνει και το όνομα του είναι το ίαμα που μας επαναφέρει. Είναι θα λέγαμε η ελληνική έκδοση του Rescue Remedy του Dr. Bach.
ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ
Ο Σύμμαχος αυτός βοηθάει τους ανθρώπους που θέτουν έναν στόχο αλλά στην πορεία τα παρατάνε, να δεσμεύονται και να τον εκπληρώνουν.
ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ
Η “Αποφόρτιση” είναι ο Σύμμαχος που δίνεται πιο συχνά από όλους τους άλλους, γιατί δημιουργήθηκε για το καθημερινό άγχος και τις σκοτούρες της ζωής που μας αποδιοργανώνουν και μας κάνουν να χάνουμε το χαμόγελό μας.
ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ
Η “Απεξάρτηση” είναι ο Σύμμαχος που μπορεί να βοηθήσει κάποιον να κόψει κάποια συνήθεια, όπως το αλκοόλ, το τσιγάρο, τα γλυκά, ακόμη και τα ναρκωτικά. Η βοήθεια κι εδώ είναι στο ψυχικό μέρος και όχι στα σωματικά συμπτώματα που έχουν να κάνουν με τη στέρηση κάποιας ουσίας.
Που μπορείτε να βρείτε τους Νέους Συμμάχους
Οι Νέοι Σύμμαχοι παρασκευάζονται στη Θεσσαλονίκη στο εργαστήριο του φαρμακείου Π. Κουλουμπρίδης – Α. Ράπτη, Μάρκου Μπότσαρη 53 (τηλ.2310-824632) και
στην Αθήνα στο εργαστήριο του φαρμακείου Μ. Προβατά, Περικλέους 6 & Διομήδους, Μαρούσι (τηλ.210-8062596) από όπου μπορεί κάποιος να τους προμηθευτεί και με αντικαταβολή.
Από τα φαρμακεία αυτά μπορεί επίσης κάποιος να πληροφορηθεί που αλλού μπορεί να βρει τους Νέους Συμμάχους.
Περισσότερα για τους Νέους Συμμάχους εδώ

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα