Herbal Tea, Ο θησαυρός της ελληνικής φύσης σε ένα μπουκάλι!

Το Herbal Tea είναι το πρώτο ελληνικό αφέψημα, φτιαγμένο κατά 100% από βότανα της ελληνικής γης και άλλα φυσικά συστατικά.Η πρωτοποριακή σύνθεση του, αποκλειστικά από εκχυλίσματα της ελληνικής φύσης το καθιστά ιδιαίτερα ωφέλιμο για τον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς διαθέτει ευεργετικές ιδιότητες.
herbaltea
herbaltea

Το Herbal Tea είναι το πρώτο ελληνικό αφέψημα, φτιαγμένο κατά 100% από βότανα της ελληνικής γης και άλλα φυσικά συστατικά. Η πρωτοποριακή σύνθεση του, αποκλειστικά από εκχυλίσματα της ελληνικής φύσης (όπως τσάι του βουνού, λουΐζα, μαραθόσπορο, ιβίσκο κ.α.), το καθιστά ιδιαίτερα ωφέλιμο για τον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς διαθέτει ευεργετικές ιδιότητες, προσφέροντας μας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.
Με μία άκρως εντυπωσιακή και μοντέρνα συσκευασία, που είναι πλήρως ανακυκλώσιμη και επομένως φιλική προς το περιβάλλον, το Herbal Tea κυκλοφορεί σε δύο μοναδικές γεύσεις, λεμόνι και ρόδι. Βάσει των ιδιοτήτων των βοτάνων που περιέχει το Herbal Tea με άρωμα λεμόνι, βοηθά το νευρικό μας σύστημα να χαλαρώσει, αποβάλλοντας το άγχος και το στρες της καθημερινότητας, ενώ το Herbal Tea με άρωμα ρόδι συμβάλλει στην προσπάθεια μας να μειώσουμε τη χοληστερόλη.
To Herbal Tea είναι κατάληλο για διαβητικούς και το μόνο που υπάρχει στην κατηγόρια του.
Η διαφοροποίηση και η καινοτομία του Herbal Tea έγκειται στο ότι διαθέτει πλούσια γεύση και υπέροχο άρωμα, χωρίς να περιέχει ζάχαρη, καφεΐνη, γλυκαντικά, τεχνητές γλυκαντικές ύλες και χρωστικές ουσίες. Η γλυκαντική ύλη, που περιέχει το Herbal Tea προέρχεται από το εκχύλισμα των φύλλων του φυτού Στέβια, η οποία καλλιεργείται στη Μακεδονία και κρίνεται κατάλληλη για όλους όσοι αποφεύγουν τη ζάχαρη, καθώς δεν αποδίδει θερμίδες στον ανθρώπινο οργανισμό.
Πρωταρχικό μέλημα για το Herbal Tea είναι να προσφέρει στον καταναλωτή υγεία και απόλαυση σε ένα μπουκάλι, συμβάλλοντας, έτσι, στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής του. Το Herbal Tea κυκλοφορεί σε μικρά σημεία λιανικής πανελλαδικά, όπως π.χ. περίπτερα, ψιλικά κ.α. και σύντομα θα είναι διαθέσιμο στα ράφια μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα.
Μπορούμε να το απολαύσουμε είτε παγωμένο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είτε ζεστό τον χειμώνα, χωρίς να χάνει κανένα από τα οφέλη του. Στο Herbal Tea συγκεντρώσαμε αρώματα και γεύσεις από όλη την Ελλάδα, γι’ αυτό ανοίξτε ένα μπουκάλι και απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι χαλάρωσης γεμάτο εικόνες από Ελλάδα!
Μερικά από τα φυτικά εκχυλίσματα που περιέχει και ιδιότητές τους
· Τσάι του βουνού: Τονωτικό του σώματος και του εγκεφάλου, κάνει καλό στην αρτηριοσκλήρωση, τον πονοκέφαλο και συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την χαλάρωση του νευρικού συστήματος.
· Μηδική: Φυτό με πλούσιο βιταμινικό περιεχόμενο, υποστηρικτικό του ανοσοποιητικού συστήματος και αποτοξινωτικό για το συκώτι.
· Μαραθόσπορο: Διουρητικό, χωνευτικό, βοηθάει στο αδυνάτισμα.
· Λουίζα: Καταπολεμά την αϋπνία που προέρχεται από νευρική κούραση, διώχνει τον πονοκέφαλο και βοηθά στο αδυνάτισμα, την αποτοξίνωση και την αποβολή περιττών υγρών και κυτταρίτιδας.
· Ιβίσκο: O ιβίσκος ενδείκνυται για τους υπέρβαρους με πρόβλημα δυσκοιλιότητας και αυξημένων λιπιδίων. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω της περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη C. Δρα ως αγγειοδιασταλτικό, βοηθά στις καρδιαγγειακές παθήσεις και στον έλεγχο των επιπέδων χοληστερόλης. Βοηθά στη θεραπεία της υψηλής πίεσης στο αίμα και τις ηπατικές διαταραχές. Ενδείκνυται για αδυνάτισμα.
Με 0 Θερμίδες-«περιέχει ΣΤΕΒΙΑ»
Το Herbal Tea περιέχει στέβια (φυτική γλυκαντική) που καλλιεργείται στην Μακεδονία. Ιδιότητες της Στέβια: καρδιοτονωτικό, χωνευτικό κατάλληλο για απώλεια βάρους και διατήρηση της νεότητας, αντιοξειδωτικό, αντιφλεγμονώδες και αντιβακτηριοτικό.
Το Herbal Tea προσφέρεται από την εταιρεία INTERGAMMA A.E.
Website: http://www.greekherbaltea.gr/
Facebook: http://www.facebook.com/herbalintergamma

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα