100% αγνός χυμός ιπποφαούς, βιοδυναμικής καλλιέργειας WELEDA

Ο αγνός χυμός ιπποφάες από την WELEDA είναι ένα εκχύλισμα από ώριμους καρπούς του θάμνου ιπποφαούς, βιοδυναμικής καλλιέργειας. Θεωρείται εξαιρετικά πλούσια πηγή φυσικής βιταμίνης C καθώς και αντιοξειδωτικών.
weleda-ippofaes-640x300
weleda-ippofaes-640×300

ΧΑΡΙΖΕΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
Για την WELEDA η εξωτερική ομορφιά και ακτινοβολία του ανθρώπου οφείλεται σε έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην καλή υγεία του οργανισμού του! Ο αγνός χυμός ιπποφάες από την WELEDA είναι ένα εκχύλισμα από ώριμους καρπούς του θάμνου ιπποφαούς, βιοδυναμικής καλλιέργειας. Θεωρείται εξαιρετικά πλούσια πηγή φυσικής βιταμίνης C καθώς και αντιοξειδωτικών (Β-καροτίνη, φλαβονοειδή και βιταμίνης Ε).
Δρα κατά των ελεύθερων ριζών, ενισχύει τη φυσική άμυνα του οργανισμού και αποτελεί ιδανικό σύμμαχό του σε δύσκολες συνθήκες (κόπωση, κρυολόγημα, αδυναμία, άγχος, ανορεξία). Ιδανικό τονωτικό ρόφημα για αθλητές, μαθητές, εγκύους, διαβητικούς και για όσους αντιμετωπίζουν μια απαιτητική καθημερινότητα.
Χαρίζει ενέργεια και δύναμη, αναζωογονώντας τον οργανισμό με τον πιο φυσικό τρόπο! Δεν περιέχει συνθετικά συντηρητικά, τεχνητά αρώματα και χρωστικές ουσίες.
Πιστοποίηση ECOCERT *Διατίθενται σε φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.
Απ. αντιπρ. WELEDA Ελλάδας και Κύπρου ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΕΛΟΒΑΡΗ Α.Ε.
Τηλ.: 2310 856233, fax. 2310 821216,
email: elovari@otenet.gr, www.weleda.gr
http://www.facebook.com/pages/Weleda-Greece/116671825022658
Πηγή: http://www.bionews.gr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Περισσότερα

Η μέθοδος Danis Bois – Περιτοναϊκή Θεραπεία

Είναι μια θεραπεία του μαλακού ιστού, η οποία περιλαμβάνει την εφαρμογή ήπιας πίεσης και παράλληλα διάτασης των συνδετικών ιστών - των μεμβρανών που καλύπτουν, συνδέουν και διαχωρίζουν τα διαφορετικά μέρη του σώματος.