MULU RAW VEGAN CHOCOLATE DARK

mulu640
mulu640

Μια χειροποίητη σοκολάτα από την Vegan Hellas.
Το ωμό κακάο έχει πολυάριθμα εκπληκτικά πλεονεκτήματα για την υγεία. Περιέχει υψηλά ποσοστά μαγνησίου, το οποίο είναι ένα από τα πιο ζωτικής σημασίας μέταλλα για πολλές σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού: ισορροπεί την πίεση του αίματος, βοηθάει στην καλύτερη νευρική και μυϊκή λειτουργία, συνεισφέρει στην καρδιακή και νεφρική υγεία και βοηθάει στην πρόληψη της οστεοπόρωσης. Επίσης περιέχει φυσικά ένζυμα που επιτρέπουν σε περισσότερη σεροτονίνη και άλλους νευροδιαβιβαστές να κυκλοφορήσουν μέσα στον εγκέφαλο, χημικές ουσίες που είναι γνωστές ως ουσίες της ευτυχίας.
Η MULU σοκολάτα περιέχει νέκταρ αγαύης το οποίο έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και επομένως δεν θα δημιουργήσει απότομη άνοδο στα επίπεδα ζαχάρου του αίματος. Οι παραδοσιακές σοκολάτες εμπεριέχουν και το κακάο και τη ζάχαρη ψημένα, οι οποίες μπορεί να έχουν ικανοποιητική γεύση, αλλά θα ανεβάσουν το σάκχαρο του αίματος, και αυτό θα οδηγήσει μακροπρόθεσμα σε υψηλό ζάχαρο ή σε μια υπογλυκαιμική κατάσταση. Αυτή η κατάσταση που πέφτει το ζάχαρο του ανθρώπου έχει καταστροφικό αποτέλεσμα στο σώμα και ένας φαύλος κύκλος του πόθου της ζάχαρης όλο και περισσότερο θα αναπτύσσεται μέσα του.
Αυτό συμβαίνει όταν οι περισσότεροι άνθρωποι προσεγγίζουν φαγητά ή ποτά που θα ανεβάσουν γρήγορα την διάθεση τους και τα επίπεδα της ενέργειας τους όπως: πατατάκια, κέικ, μπισκότα, καφέ και αλκοόλ. Ο καλός παράγοντας αίσθησης ο οποίος έρχεται με αυτόν τον τρόπο κατανάλωσης φαγητού είναι πάντα μόνο βραχυπρόθεσμος και επιφανειακός.
Τα ειδικά αλχημικά μείγματα κάνουν την MULU Σοκολάτα την ανώτατη επιλογή όταν κάποιος αισθάνεται πως θέλει να δώσει στον εαυτό του μια πραγματική απόλαυση και ταυτόχρονα να προσφέρει στο σώμα του ένα ευεργετικό κέρασμα…
Απολαύστε ελεύθερα, γιατί ποτέ ξανά δεν είχε μία τόσο αθώα ευχαρίστηση τέτοια θεϊκή γεύση!
Elizabeth Montgomery, Ολιστική Διατροφολόγος
Περιέχει: Ωμή μάζα Κακάο, Ωμό Βούτυρο Κακάο, Ωμό νέκταρ Αγαύης, Λεκιθίνη Ηλίανθου, Βανίλια Bourbon
Αποστολές προϊόντων κατ’ οίκον με αντικαταβολή σε όλο τον Ελλαδικό χώρο.
Vegan Hellas
Ναύπλιο
Τηλ.: 27520 – 99187
sales@veganhellas.gr
http://www.veganhellas.gr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα