Canderel Green

Το νέο φυσικό γλυκαντικό Canderel Green, που παράγεται από φύλλα Stevia, θα διατίθεται τώρα και στην Ελλάδα! Την είδηση ανακοίνωσε η εταιρεία VIAN AE στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διαιτολογίας & Διατροφής.
canderel
canderel

Το νέο φυσικό γλυκαντικό Canderel Green, που παράγεται από φύλλα Stevia, θα διατίθεται τώρα και στην Ελλάδα! Την είδηση ανακοίνωσε η εταιρεία VIAN AE στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διαιτολογίας & Διατροφής.
Το Canderel Green, το νέο, φυσικό Γλυκαντικό από την Merisant, θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τις αρχές Δεκεμβρίου 2011, ενώ ήδη διατίθεται στις ΗΠΑ και στη Γαλλία. Η Merisant είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στη διάθεση επιτραπέζιων γλυκαντικών ουσιών χαμηλής θερμιδικής αξίας.
Με εκχυλίσματα του φυτού Stevia, ενός φυτού με γλυκιά γεύση από τη φύση του και με προέλευση από τη Νότια Αμερική, το Canderel Green είναι το νέο γλυκαντικό που θα δώσει στα ροφήματα και τα επιδόρπιά σας μία υπέροχη γεύση, με ελάχιστες θερμίδες.
Η ιστορία της Στέβια, του φυτού με την μοναδική γλυκαντική ικανότητα.
Γνωστή για την εξαιρετική γλυκαντική της ιδιότητα, η Stevia, χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από τους Γκουαρανί, τους Ινδιάνους της Παραγουάης, καθώς και από τους Ιάπωνες για περισσότερα από 30 χρόνια. Το «θαυματουργό» αυτό φυτό με τα γλυκά φύλλα έχει γίνει αντικείμενο ερευνών εδώ και είκοσι πέντε χρόνια περίπου, ενώ χρησιμοποιείται ως γλυκαντικό σε πολλά προϊόντα μειωμένης θερμιδικής αξίας, όπως αναψυκτικά, χυμοί, γιαούρτια κτλ. Η ουσία που εξάγεται από το φυτό Stevia ονομάζεται Rebaudioside A, γνωστή και ως RebA, και είναι απολύτως φυσική εναλλακτική της ζάχαρης, με πολύ χαμηλή θερμιδική αξία.
Το Canderel Green είναι η εναλλακτική επιλογή, χαμηλής θερμιδικής αξίας, της ζάχαρης και διατίθεται σε ταμπλέτες σε πρακτική συσκευασία, και σε σκόνη, σε γυάλινο βάζο. Παράλληλα, είναι κατάλληλο για χρήση από διαβητικούς.
Σχετικά με τη ΒΙΑΝ Α.Ε:
Η ΒΙΑΝ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1995 από τον όμιλο ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. με σκοπό τη διακίνηση συνταγογραφούμενων καθώς και μη συνταγογραφούμενων φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων. Η ΒΙΑΝ Α.Ε. παρέχει υπηρεσίες διανομής και προώθησης στο χώρο του φαρμακείου και του γενικού εμπορίου. Έχοντας αναπτύξει ένα εκτεταμένο πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών, εξυπηρετεί με απ’ ευθείας πώληση περισσότερα από 3.800 φαρμακεία, το σύνολο των φαρμακαποθηκών και συνεταιρισμών, καθώς και αλυσίδες super markets. Μερικά από τα προϊόντα που διανέμονται από την ΒΙΑΝ Α.Ε. είναι: Canderel, Tonotil, Salonpas, Deep Heat, Pennsaid, Jalplast, Algesal, Travel Gum κ.α.
Σχετικά με τη Merisant Company:
H Merisant Company είναι η νο1 εταιρεία παγκοσμίως που ειδικεύεται στη διάθεση επιτραπέζιων γλυκαντικών ουσιών χαμηλής θερμιδικής αξίας. Στα προϊόντα της περιλαμβάνονται ονόματα όπως Canderel®, Equal® και PureVia τα οποία διατίθενται σε περισσότερες από 90 χώρες.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα