Roche – Panasonic: συνεργασία για διάγνωση του μεταβολικού συνδρόμου

Τη συνεργασία τους για μία νέα ιατρική διαγνωστική λύση που συνδυάζει τον έγκαιρο προσδιορισμό και τον έλεγχο των λιπιδίων και της γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HbA1c) ανακοίνωσαν η Roche και η Panasonic Healthcare.

Τη συνεργασία τους για μία νέα ιατρική διαγνωστική λύση που συνδυάζει τον έγκαιρο προσδιορισμό και τον έλεγχο των λιπιδίων και της γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HbA1c) ανακοίνωσαν η Roche και η Panasonic Healthcare.

Το νέο παρακλίνιο σύστημα επιτρέπει στους γιατρούς την έγκαιρη ανίχνευση του μεταβολικού συνδρόμου και τη βελτίωση της συνολικής διαχείρισης της θεραπείας για ασθενείς με διαβήτη. Η καινοτόμος λύση που κατασκευάζεται από την Panasonic Healthcare στην Ιαπωνία και κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά από τη Roche, θα ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου, οικονομικά συνειδητοποιημένου περιβάλλοντος της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, συνδυάζοντας ευκολία στη χρήση, αξιοπιστία και αποδοτικότητα κόστους.

«Είμαι πεπεισμένος ότι η συνεργασία με την Panasonic Healthcare μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους επαγγελματίες υγείας πρωτοποριακές βελτιωτικές λύσεις όσον αφορά στην έγκαιρη ανίχνευση του μεταβολικού συνδρόμου και στην ενίσχυση της συνολικής διαχείρισης της θεραπείας ασθενών με χρόνια καρδιαγγειακή νόσο» δήλωσε ο Colin Brown, Επικεφαλής της Roche Professional Diagnostics.

Το νέο σύστημα ελέγχου της γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης και των λιπιδίων, το οποίο θα αρχίσει να διατίθεται στα τέλη του 2012, θα βοηθήσει τους επαγγελματίες υγείας παρέχοντας τη δυνατότητα για γρήγορο επιτόπιο έλεγχο των δύο πιο σημαντικών καρδιαγγειακών παραγόντων κινδύνου και υποστηρίζοντας τους γιατρούς με ένα φιλικό προς το χρήστη και αξιόπιστο χειρισμό για τη διενέργεια εξετάσεων στο σημείο που βρίσκεται ο ασθενής.

«Το νέο σύστημα θα βοηθήσει τους επαγγελματίες υγείας να επικεντρωθούν πλήρως στους ασθενείς τους, καθώς θα επιτρέπει τον άνετο και ασφαλή χειρισμό των δειγμάτων σε συνδυασμό με ένα φιλικό περιβάλλον γραφικών για την ταχεία και σαφή αναφορά των αποτελεσμάτων. Η δυνατότητα αδιάλειπτης σύνδεσης με το σύστημα πληροφοριών του εργαστηρίου θα επιτρέπει τη διαχείριση των δεδομένων κατά τρόπο ενιαίο με τη χρήση καθιερωμένου περιβάλλοντος λογισμικού» σχολιάζει ο Kazuya Nakaya, Εκτελεστικός Διευθύνων Σύμβουλος της Panasonic Healthcare.

Πηγή: http://www.iatronet.gr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Ευ Δια…Τροφήν
Περισσότερα

«Ευ Δια…Τροφήν»: Οκτώ οδηγοί έρχονται να αλλάξουν τη διατροφή των Ελλήνων

Τη βελτίωση της διατροφής όλων των Ελλήνων φιλοδοξούν να πετύχουν οι νέοι Εθνικοί Διατροφικοί Οδηγοί που δημιούργησε το Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis.