Εκπομπή, "Γλυκιές Εμπειρίες" 04-06-2012

1η εκπομπή. Μια γενική προσέγγιση του Σακχαρώδη Διαβήτη, τι είναι ο Διαβήτης τύπου Ι, τα συμπτώματα του, πως ζει κάποιος με τον Διαβήτη

Από Δευτέρα 4 Ιουνίου και κάθε Δευτέρα, 22.00 – 00.00 ξεκινάει στο www.mindradio.gr μια εκπομπή με θέμα τον Σακχαρώδη Διαβήτη και σκοπό έχει να ενημερώσει τον κόσμο για αυτή την πάθηση και τα κενά επικοινωνίας που επικρατούν. Αφορά ανθρώπους που πάσχουν από διαβήτη αλλά και αυτούς που έχουν κάποιον με διαβήτη στο περιβάλλον τους.
O τίτλος της εκπομπής θα είναι: «Γλυκές Εμπειρίες» και θα την παρουσιάσουν ο Κωνσταντίνος μαζί με την Δέσποινα, άνθρωποι που έχουν Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου Ι, περισσότερα από 20 χρόνια και παρακολουθούν ομάδες εκμάθησης του Διαβήτη, για 9 χρόνια περίπου στον Ευαγγελισμό, επίσης είναι μέλη του Συλλόγου Νέων Ελλήνων Διαβητικών (ΣΥΝΕΔ), ο οποίος υποστηρίζει την εκπομπή.
Το θέμα της πρώτης εκπομπής, θα είναι μια γενική προσέγγιση του Σακχαρώδη Διαβήτη, τι είναι ο Διαβήτης τύπου Ι, τα συμπτώματα του, πως ζει κάποιος με τον Διαβήτη κ.ά.
Σας περιμένουμε!
Την εκπομπή μας μπορείτε να την ακούσετε ζωντανά κάθε Τετάρτη στις 20.00 πατώντας εδώ: http://www.mindradio.gr/play.php?p=nwr
Επίσης μπορείτε να συμμετέχετε ζωντανά μέσα από το chat του σταθμού από εδώ:http://mindradio.gr/chatwindow.php
Join Our Page: www.facebook.com/Mindradio.gr
Follow us on Twitter: http://twitter.com/#!/MindradioGR

Εκπομπή Γλυκιές Εμπειρίες, 4-6-12 by Glykouli Gr on Mixcloud

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Περισσότερα

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 06-03-2013

Θέμα: Αντλία; ή όχι... Ιδού το ερώτημα... Καθόλου απλή η απάντηση, φίλοι συνταξιδιώτες. Να ξεκινήσω τον συλλογισμό μου από τα βασικά. Δεν φοράω αντλία. Θα ήθελα, αλλά ακόμα το σκέφτομαι. Σου λύνει πολλά προβλήματα σύμφωνα με τις έρευνες και τους θεράποντες ιατρούς. Αλλά..

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 20-03-2013 - Glykouli.Gr
Περισσότερα

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 20-03-2013

Θέμα: «Συνεχής Καταγραφή»
Έχουμε καλεσμένο τον ενδοκρινολόγο Ιατρό, Διευθυντή του Ενδοκρινολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός κ.Χαράλαμπο Βασιλόπουλο.Πατήστε εδώ να διαβάσετε το newsletter της εκπομπής

 

 

Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 22-01-2014 - Glykouli.Gr
Περισσότερα

Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 22-01-2014

ΘΕΜΑ : «διαβήτης και εκπαίδευση / ομάδες εκπαίδευσης»
Στην εκπομπή «Γλυκιές Εμπειρίες» Τετάρτη 22/01/14 θα μιλήσουμε για την αναγκαιότητα εκπαίδευσης σχετικά με το Σακχαρώδη Διαβήτη και τις ομάδες εκπαίδευσης.Καλεσμένη μας η γνωστή Ενδοκρινολόγος- Διαβητολόγος κα Γεωργία Κάσση.