ΓΙΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΟΥ!

Σας καλούμε όλες και όλους να συμμετάσχετε στην ομάδα εκπαίδευσης των ατόμων με ΣΔ, που στηρίζει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ σε συνεργασία με το GLYKOYLI.GR.

Η εκπαίδευση του ανθρώπου με Σακχαρώδη Διαβήτη είναι αποφασιστικής σημασίας για να μπορέσει να αναλάβει τη διεύθυνση της πάθησής του!

Με την εκπαίδευση, μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις γνώσεις που χρειάζεται για να χρησιμοποιήσει σωστά τα φάρμακα και τις τεχνολογίες, να αξιοποιεί τις μετρήσεις και να αξιοποιεί την καθημερινή του τροφή.

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε στην ομάδα εκπαίδευσης των ατόμων με ΣΔ, την οποία στηρίζει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ σε συνεργασία με το GLYKOYLI.GR.

H ομάδα θα αποτελείται απο 10 άτομα (με ινσουλινοεξαρτώμενο ΣΔ/τύπου 1) και θα στηρίζεται, απο έμπειρο εκπαιδευτή, άτομο με ΣΔ, και ιατρό εξειδικευμένο στον ΣΔ.

Οι συναντήσεις θα γίνονται δύο φορές το μήνα και η διάρκεια του προγράμματος είναι 2 με 3 μήνες ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι οι συναντήσεις αυτές θα αποτελλέσουν υποκατάστατο των ιατρικών οδηγιών!

Εκπαιδευτείτε για να μπορέσετε να παίρνετε καθημερινά τις σωστές αποφάσεις για τον Διαβήτη σας – αναλάβετε τη διεύθυνση της πάθησής σας.

Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, με email στο info@glykouli.gr

και στο 6974317059, Ρούλα Λάγιου.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Περισσότερα

Επιστολή της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ στον Υπουργό Παιδείας με θέμα: «Προβλήματα που αφορούν στην τοποθέτηση σχολικών νοσηλευτών στα σχολεία για τα παιδιά με σακχαρώδη διαβήτη»

Επιστολή στον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Κων/νο  Γαβρόγλου, με θέμα: «Προβλήματα που αφορούν στην τοποθέτηση σχολικών νοσηλευτών στα σχολεία…
Περισσότερα

H Ευρωπαϊκή Εταιρεία Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου & Παχυσαρκίας και η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, συμμετέχουν ενεργά στο DYO Forum

H Ευρωπαϊκή Εταιρεία Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου & Παχυσαρκίας και η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, συμμετέχουν ενεργά στο DYO Forum.…