"Η συγχώρεση ως θεραπευτικός παράγων"

πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις»

Οι Εναλλακτικές Θεραπείες είναι το αντικείμενο σειράς ομιλιών που διοργανώνει ο Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις» γιατί όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση «ο φυσικός τρόπος ζωής χωρίς άγχος με θετικές σκέψεις, καθαρά συναισθήματα, σωματική άσκηση, υγιεινή διατροφή ενισχύουν το αμυντικό σύστημα σε συνδυασμό με εναλλακτικές τεχνικές και διατηρούν το σώμα υγιές, την ψυχή γαλήνια και το πνεύμα ενεργό».
Την ερχόμενη Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011 στις 19:30 πραγματοποιείται ομιλία με θέμα «Η συγχώρεση ως θεραπευτικός παράγων» με ομιλητή τον Νικόλαο Κορακίτη, ομοιοπαθητικό ιατρό. Η είσοδος είναι δωρεάν.
Ο ομιλητής Νικόλαος Κορακίτης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο ειδικότητος Παθολογίας. Έχει διδάξει το μάθημα της Φυσιολογίας του Ανθρώπου και της Νοσολογίας σε διάφορα τμήματα παραϊατρικών σπουδών της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθηνών ως έκτακτος επίκουρος καθηγητής. Ασκεί την Ομοιοπαθητική Ιατρική ανελλιπώς από το 1979 ως τακτικό μέλος της Ελληνικής και Διεθνούς Εταιρίας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, στης οποίας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επανειλημμένα μετέχει ενεργά. Έχει λάβει επίσης μέρος και σε πολλά συνέδρια και ημερίδες.
Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739
E-mail: info@dieleusis.gr
www.dieleusis.gr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Gika-travelling diabetes
Περισσότερα

Ταξιδεύοντας στη χώρα του διαβήτη

Ο διαβήτης όταν πρωτοεμφανίζεται στη ζωή ενός παιδιού, αποτελεί για ολόκληρη την οικογένεια ένα αναπάντεχο ταξίδι. Η "χώρα" του διαβήτη είναι άγνωστη και φαντάζει τρομακτική και απειλητική.