Τα σύγχρονα δεδομένα για τον διαβήτη στο επίκεντρο του 25ου Συνεδρίου της ΔΕΒΕ

Τα σύγχρονα δεδομένα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη θα συζητηθούν στο 25ο Συνέδριο της Διαβητολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας που πραγματοποιείται 10-12 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Palace», στη Θεσσαλονίκη.
25ου Συνεδρίου της ΔΕΒΕ

Τα σύγχρονα δεδομένα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη θα συζητηθούν στο 25ο Συνέδριο της Διαβητολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας που πραγματοποιείται 10-12 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Palace», στη Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Στο συνέδριο, διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό που ασχολούνται με το Σακχαρώδη Διαβήτη σε κλινικό και ερευνητικό επίπεδο, θα συζητήσουν όλα τα σύγχρονα δεδομένα στη διάγνωση και αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη και των επιπλοκών του ενώ την Κυριακή 13 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα που θα απευθύνεται στα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη, με θέμα: «Νεότερα δεδομένα στο Σακχαρώδη Διαβήτη».
Όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της ΔΕΒΕ, κ. Κ. Καζάκο, το συνέδριο θα πλαισιώσουν ως παράλληλες εκδηλώσεις, τρία κλινικά φροντιστήρια σε πρακτικά θέματα, στοχεύοντας στην πρακτική προσέγγιση και την καλύτερη διαχείριση των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη.
Στο συνέδριο θα βραβευθούν τρεις από τις εργασίες που θα υποβληθούν. Προϋπόθεση για βράβευση είναι η υποβολή των εργασιών σε πλήρη μορφή καθώς και η δημοσίευση της εργασίας στο περιοδικό της ΔΕΒΕ «Ελληνικά Διαβητολογικά Χρονικά», όπου θα δημοσιευθούν και όλες οι περιλήψεις των εργασιών που θα παρουσιασθούν στο συνέδριο.
θα υπάρχει δυνατότητα απευθείας μετάδοσης (on-line) του Συνεδρίου μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΒΕ www.deve.gr, www.ngda.gr, ενώ οι ομιλίες θα καταγρα­φούν και θα είναι διαθέσιμες από την ιστοσελίδα της Εταιρείας.
Το συνέδριο μοριοδοτείται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME-UEMS. Για το σκοπό αυτό απαιτείται υποχρεωτική παρακολούθηση 15 ωρών.
Για το αναλυτκό πρόγραμμα των εργασιών του Συνεδρίου δείτε εδώ
Για το πρόγραμμα της Ημερίδας δείτε εδώ

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
εμα, διαβητης, φαρμακο, glykouli, glykouligr
Περισσότερα

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων εξετάζει φάρμακο για το διαβήτη τύπου 1!

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) αποδέχτηκε, προς εξέταση, την κατάθεση φακέλου της Sanofi για το φάρμακο sotagliflozin από του στόματος. Εφόσον εγκριθεί, η θεραπεία…