ABC του διαβήτη

Η πολύ επιτυχημένη αυτή εισαγωγή στην πρακτική αντιμετώπιση του διαβήτη έχει πλήρως αναθεωρηθεί και εμπλουτιστεί με υψηλής ποιότητας έγχρωμες εικόνες, χρήσιμα διαγράμματα και αλγορίθμους.

Peter J. Watkins

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Μακρυλάκης
Παρισιάνου Α.Ε., 2010
136 σελ.

Η πολύ επιτυχημένη αυτή εισαγωγή στην πρακτική αντιμετώπιση του διαβήτη έχει πλήρως αναθεωρηθεί και εμπλουτιστεί με υψηλής ποιότητας έγχρωμες εικόνες, χρήσιμα διαγράμματα και αλγορίθμους. Η πέμπτη έκδοση του ABC of Diabetes αντικατοπτρίζει τις καινοτομίες στην πρακτική και τις μεθόδους που έχουν επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια.

Τα κεφάλαια περιλαμβάνουν

- Ινσουλινοθεραπεία
- Υπογλυκαιμία
- Διαβητική κετοξέωση και αντιμετώπιση του διαβήτη κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης
- Αμφιβληστροειδοπάθεια
- Περιφερικές νευροπάθειες
- Αυτόνομη νευροπάθεια
- Διαβητική νεφροπάθεια
- Καρδιαγγειακή νόσος, υπέρταση, λιπίδια και έμφραγμα του μυοκαρδίου
- Εγκυμοσύνη

Με τις περιεκτικές και καθαρές επεξηγήσεις του, σε συνδυασμό με τις πολυάριθμες εικόνες του, το ABC αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικό βιβλίο αναφοράς για όλους εκείνους τους ιατρούς, νοσηλευτές και επαγγελματίες υγείας που βλέπουν διαβητικούς ασθενείς. Οι φοιτητές ιατρικής θα βρουν χρήσιμα στοιχεία στις σελίδες του επίσης.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Το Υπουργείο Παιδείας καλεί τους υποψήφιους για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με σοβαρές παθήσεις να αποκτήσουν το Πιστοποιητικό διαπίστωσης πάθηση
Περισσότερα

Το Υπουργείο Παιδείας καλεί τους υποψήφιους που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις και επιθυμούν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση να αποκτήσουν το πιστοποιητικό διαπίστωσης πάθησης

Σύμφωνα με την εγκύκλιο που κυκλοφόρησε, “οι υποψήφιοι που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις και επιθυμούν να εισαχθούν σε…