Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 27-11-2013

Σήμερα ο γνωστός, αγαπημένος τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης καταθέτει την προσωπική του εμπειρία. Έχοντας στο στενό του περιβάλλον άτομο με σακχαρώδη διαβήτη μας περιγράφει, πως ο ίδιος βίωσε, την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, και καταγγέλλει το τραγικό γεγονός της έλλειψης ινσουλίνης σε αυτά.

Σήμερα ο γνωστός, αγαπημένος τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης καταθέτει την προσωπική του εμπειρία.
 
Έχοντας στο στενό του περιβάλλον άτομο με σακχαρώδη διαβήτη μας περιγράφει , πως ο ίδιος βίωσε, την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, και καταγγέλλει το τραγικό γεγονός της έλλειψης ινσουλίνης σε αυτά.
 
Ο ίδιος μας περιγράφει πως προχώρησε στην πρωτοπόρα για τα Ελληνικά δεδομένα ενέργεια διαμαρτυρίας του μέσα από τα social media με σκοπό να ασκήσει πίεση στο Υπουργείο Υγείας και να επιλυθεί το πρόβλημα της έλλειψης , έστω και προσωρινά.

Εκπομπή Γλυκιές Εμπειρίες, 27/11/13 by Glykouli Gr on Mixcloud

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 01-05-2013 - Glykouli.Gr
Περισσότερα

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 10-04-2013

Θέμα: «Εκπαίδευση»
Καλεσμένοι της εκπομπής, δύο ομάδες του Ευαγγελισμού. Μια νέα και μια που κλείνει 10 χρόνια. Δυο ομάδες και σχεδόν οι μοναδικές στην Ελλάδα που σε βοηθάνε να εκπαιδευτείς για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις το διαβήτη σου. Διαβάστε εδώ το newsletter