Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 02-04-2014

Γνωρίζοντας τη σχέση της ψυχολογίας με τις ασθένειες ειδικά τις αυτοάνοσες όπως πχ διαβήτης τύπου Ι και με αφορμή την παρουσία του Morgan  Goodlander στην Ελλάδα, έχουμε τη χαρά να τον καλεσμένο στην εκπομπή μας «Γλυκιές Εμπειρίες» στις  02/04/2014.
Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 02-04-2014 - Glykouli.Gr

Γνωρίζοντας τη σχέση της ψυχολογίας με τις ασθένειες ειδικά τις αυτοάνοσες όπως πχ διαβήτης τύπου Ι και με αφορμή την παρουσία του Morgan Goodlander στην Ελλάδα, έχουμε τη χαρά να τον φιλοξενήσουμε στην εκπομπή μας «Γλυκιές Εμπειρίες» στις 02/04/2014.
Ο Morgan Goodlander είναι διευθυντής του Gestalt Institute of San Francisco και στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που θα έχουμε μαζί του του θα μας παρουσιάσει τις βασικές αρχές της Ψυχοθεραπείας Gestalt και τις ιδέες του για προσωπική ανάπτυξη και ολοκλήρωση.
Ο Morgan Goodlander MA, ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στην Ψυχοθεραπεία Gestalt το 1978, στο Ινστιτούτο Gestalt της Νέας Ορλεάνης. Ύστερα από 10 χρόνια ομαδικής ψυχοθεραπείας και εκπαίδευσης, μεταφέρθηκε στη Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνια, όπου και ίδρυσε το Ινστιτούτο Gestalt της Σάντα Κρουζ.Το 1998 έγινε διευθυντής του Ινστιτούτου Gestalt του Σαν Φρανσίσκο.
Κατά τη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας, σχεδίασε πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα Gestalt με σημαντικούς εκπαιδευτές, από όλο τον κόσμο.
Η Gestalt εκτός από μια σύγχρονη ψυχοθεραπευτική προσέγγιση, είναι μια φιλοσοφία και τρόπος ζωής, που δίνει έμφαση στη συνειδητή επιλογή και ελευθερία, στην αυθεντικότητα και στην παρουσία στο εδώ και τώρα!
 
 

Εκπομπή Γλυκιές Εμπειρίες, 02-04-14 by Glykouli Gr on Mixcloud

 

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 20-03-2013 - Glykouli.Gr
Περισσότερα

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 20-03-2013

Θέμα: «Συνεχής Καταγραφή»
Έχουμε καλεσμένο τον ενδοκρινολόγο Ιατρό, Διευθυντή του Ενδοκρινολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός κ.Χαράλαμπο Βασιλόπουλο.Πατήστε εδώ να διαβάσετε το newsletter της εκπομπής

 

 

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 29-01-2014 - Glykouli.Gr
Περισσότερα

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 29-01-2014

Θέμα :  «Διαβήτης και Κατάθλιψη »
Στην εκπομπή  «Γλυκές Εμπειρίες» Τετάρτη 29/1/14 ώρα 20:00 - 22:00 θα μιλήσουμε για το διαβήτη και τις ψυχολογικές συνέπειες του. Τι γνωρίζουμε, τι γνωρίζει η ιατρική για την “ζημιά” που κάνει ο διαβήτης στο κεφάλι, στην ψυχή, στο συναίσθημα; Πατήστε εδώ για να ακούσετε την εκπομπή

Περισσότερα

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 09-07-2012

Θέμα: «Το Καλοκαίρι και ο Σακχαρώδης Διαβήτης»
Στην κουβέντα μας είναι καλεσμένη, η Dr. Γεωργία Κάσση, Ενδοκρινολόγος Δ/ντρια του Β΄ Ενδοκρινολογικού τμήματος ΓΝΑ Αλεξάνδρας, στην Αθήνα και Υπεύθυνη του Διαβητολογικού  Ιατρείου.