Προνοιακά επιδόματα, Μάρτιος – Απρίλιος 2014

Εγκρίθηκε η πληρωμή από τους δήμους για τα προνοιακά επιδόματα του διμήνου Μαρτίου Απριλίου 2014 στους δικαιούχους, με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών.
επιδόματα
επιδόματα

Εγκρίθηκε η πληρωμή από τους δήμους για τα προνοιακά επιδόματα του διμήνου Μαρτίου Απριλίου 2014, στους δικαιούχους, με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών.
Εκτός όμως απο την πληρωμή του παραπάνω διμήνου εγκρίθηκε και η πληρωμή που αφορά την παράταση των προνοιακών επιδομάτων.
Συγκεκριμένα κατανέμονται, από το λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών, που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων για κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών», συνολικό ποσό 113.750.296,56 € στους παρακάτω Δήμους της χώρας, αποκλειστικά και μόνο για τα προνοιακά επιδόματα για το δίμηνο Μάρτιο και Απρίλιο 2014 αλλά και για την παράταση χορήγησης των προνοιακών επιδομάτων που ψηφίστηκε πρόσφατα.
Τέλος οι Δήμοι θα πρέπει να αποστείλουν έως τη Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 τα ποσά που απαιτούνται προκειμένου να καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα του διμήνου Μαΐου – Ιουνίου 2014.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
κεπ προνοιακά επιδόματα
Περισσότερα

Διαδικασία απογραφής δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων από τα ΚΕΠ

Η απογραφή των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), αφορά τους δικαιούχους επιδομάτων αναπηρίας, απροστάτευτων παιδιών, ομογενών και στεγαστικής συνδρομής συνταξιούχων υπερηλίκων ΟΓΑ, είτε λαμβάνουν ένα ή περισσότερα επιδόματα από τη σχετική λίστα.