Μοσχάρι ποσέ με θυμάρι

Μοσχάρι ποσέ με θυμάρι

Χρήσιμες πληροφορίες
Μερίδες: 4-6
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
Κόστος: 2/5
Υλικά

  • 2 ολόκληρα καρότα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • γαρύφαλλα για το κρεμμύδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 ρέβες
  • 11/2 λίτρο ζωμό από κρέας
  • 1 κιλό μοσχάρι
  • 1 πράσο κομμένο στη μέση
  • λίγο θυμάρι
  • λίγα φύλλα δάφνης

Εκτέλεση

  • Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τον ζωμό και το μοσχάρι.
  • Στη συνέχεια προσθέτετε το πράσο, το θυμάρι, τα φύλλα δάφνης, τα καρότα και ανακατεύετε.
  • Καρφώνετε τα γαρύφαλλα στο κρεμμύδι και το ρίχνετε στην κατσαρόλα, μαζί με αλάτι και πιπέρι.
  • Αφήνετε να πάρουν τα υλικά μια πρώτη βράση χωρίς ν’ ανακατέψετε και αφού βράσουν προσθέτετε τις ρέβες και τις πατάτες κομμένες.
  • Αφήνετε να βράσουν όλα μαζί σε χαμηλή φωτιά για τουλάχιστον 4 ώρες αλλιώς σε χύτρα για 1 ώρα σε μέτρια φωτιά

Πηγή: sidagi.gr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα