Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 08-10-2014

Η εκπομπή «ΓΛΥΚΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ» επιστρέφει σήμερα Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014, μέσα από τη συχνότητα του www.mindradio.gr, με τη στήριξη του Συλλόγου Νέων Ελλήνων Διαβητικών και του glykouli.gr.
Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 08-10-2014 - Glykouli.Gr
Η εκπομπή «Γλυκές εμπειρίες»  επιστρέφει…
σήμερα Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014, μέσα από τη συχνότητα του www.mindradio.gr, με τη στήριξη του Συλλόγου Νέων Ελλήνων Διαβητικών και του Glykouli.gr.
Ο Κωνσταντίνος, η Ρούλα και ο Ιορδάνης αναλύουν μεταφέρουν και σας ενημερώνουν, όσα συμβαίνουν και αφορούν τη κοινότητα των ανθρώπων με Σακχαρώδη Διαβήτη και όχι μόνο.
Στο στούντιο της εκπομπής, όπως πάντα σημαντικοί καλεσμένοι, σχολιάζουν τις εξελίξεις, μοιράζονται τις γνώσεις τους, τις εμπειρίες τους, για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.
Επίσης μπορείτε και ΕΣΕΙΣ  να πάρετε μέρος στις εκπομπές μας, είτε ζωντανά στον αέρα μέσω skype, είτε μέσω του chat κατά την διάρκεια της εκπομπής  είτε με την παρουσία σας  στο στούντιο.
Από τη Τετάρτη 8 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη από τις 20:00 έως τις 22:00 το βράδυ συντονιστείτε στο mindradio.gr.
Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Περισσότερα

Γλυκές Εμπειρίες, εκπομπή 27-11-2013

Σήμερα ο γνωστός, αγαπημένος τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης καταθέτει την προσωπική του εμπειρία. Έχοντας στο στενό του περιβάλλον άτομο με σακχαρώδη διαβήτη μας περιγράφει, πως ο ίδιος βίωσε, την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, και καταγγέλλει το τραγικό γεγονός της έλλειψης ινσουλίνης σε αυτά.