Φιλέτο ψάρι με μουστάρδα Φιλέτο ψάρι με μουστάρδα
Χρήσιμες Πληροφορίες Μερίδες: 4 Θερμίδες: 220 / μερίδα Υδατάνθρακες: 14 / μερίδα Απαιτούμενος Χρόνος: 30′ Βαθμός δυσκολίας: 2/5 Κόστος: 2/5 Υλικά 4 φιλέτα ψάρι... Φιλέτο ψάρι με μουστάρδα

Χρήσιμες Πληροφορίες

Μερίδες: 4
Θερμίδες: 220 / μερίδα
Υδατάνθρακες: 14 / μερίδα
Απαιτούμενος Χρόνος: 30′
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
Κόστος: 2/5

Υλικά

  • 4 φιλέτα ψάρι
  • 1 κ.γ μουστάρδα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 λεμόνι
  • 2 κ.σ ελαιόλαδο
  • δεντρολίβανο, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

1. Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το δεντρολίβανο και το χυμό από το λεμόνι και μαρινάρουμε για λίγο το ψάρι.

2. Ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.

3. Προσθέτουμε το ψάρι, τσιγαρίζουμε λίγο από κάθε πλευρά και αλατοπιπερώνουμε.

4. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε μέχρι να μαλακώσει.

Πηγή: lightsintages.blogspot.gr

 

 

Shares

Σχετικά άρθρα

Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.