Διατροφή χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη: Η νέα παγκόσμια τάση

Εναρμονισμένη με την παγκόσμια τάση του χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη είναι η καινοτόμα σειρά επιδορπίων Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ.
Sweet n' Balance
Sweet n’ Balance
Η Δίαιτα χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη κερδίζει ολοένα έδαφος και συγκεντρώνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον των ειδικών της διατροφής και της υγείας.
Πρόκειται για μία διατροφή που βασίζεται στην επιλογή και ένταξη στο καθημερινό διαιτολόγιο τροφών με χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη.
Συγκεκριμένα, ο Γλυκαιμικός Δείκτης είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στη διατροφή, που μας βοηθά να κατατάσσουμε τα τρόφιμα ανάλογα με την επίδραση που έχουν στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα μας. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να επιλέγουμε τρόφιμα που έχουν χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη, τα οποία απελευθερώνουν σταδιακά και σταθερά γλυκόζη και συνεπώς ενέργεια στο σώμα.
Και γιατί αυτό είναι ευεργετικό; Γιατί έχει ως αποτέλεσμα να νιώθουμε για μεγαλύτερο διάστημα αίσθημα κορεσμού και να μην ξαναπεινάμε πολύ γρήγορα. Έτσι, αποφεύγουμε τις απότομες διακυμάνσεις της γλυκόζης και της ινσουλίνης στο αίμα, γεγονός με εξαιρετική σημασία ειδικά για τα άτομα που έχουν διαβήτη αλλά και για οποιονδήποτε θέλει να διατηρεί το σάκχαρο του αίματος σε χαμηλά επίπεδα και να φροντίζει την υγεία του.
Εναρμονισμένη με την παγκόσμια τάση του χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη είναι η καινοτόμα σειρά επιδορπίων Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ, η πρώτη και η μόνη που συνδυάζει χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη, περιορισμένα λιπαρά και θερμίδες ενώ περιέχει και φυτικές ίνες. Έχει σχεδιαστεί με βάση επιστημονικά ευρήματα και κλινικές μελέτες με άτομα  που ακολουθούν ειδικά διαιτολόγια είτε για να ελέγξουν το σάκχαρο είτε το βάρος τους.
Τα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ, χωρίς να χάνουν σχεδόν τίποτα από την απολαυστική γεύση που όλοι θέλουμε, καταφέρνουν να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις ενός ισορροπημένου διαιτολογίου.
Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
zahar
Περισσότερα

Ανακαλύπτοντας στα τρόφιμα την κρυμμένη ζάχαρη…

Δυστυχώς ο σύγχρονος άνθρωπος καταναλώνει όλο και περισσότερη ζάχαρη, χωρίς να το γνωρίζει. Καλό είναι να γνωρίζει κανείς ποιες μπορεί να είναι οι ύποπτες τροφές που κρύβουν ζάχαρη για να μπορέσει έτσι  είτε να τις περιορίσει (στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής), είτε να τις αποφύγει τελείως.