Προϊόντα Fedon του Δρ. Φαίδων Λίντμπεργκ

fedon-products

Ο Δρ. Φαίδων Λίντμπεργκ είναι ειδικός παθολόγος-διαβητολόγος με σημαντικό ερευνητικό έργο, κυρίως σε θέματα παχυσαρκίας, διαβήτη και ορμονικών διαταραχών.
Ο Δρ. Λίντμπεργκ έχει εισάγει την ισογλυκαιμική δίαιτα, η οποία βασίζεται στον μεσογειακό τρόπο διατροφής, με βάση τα φρούτα, τα λαχανικά, τα όσπρια, τα προϊόντα ολικής άλεσης και το ελαιόλαδο. Το κλειδί για τον διαβήτη, εκτός από τη ρύθμιση του σωματικού βάρους, είναι το χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο (GL), με στόχο να αφομοιώνονται αργά οι υδατάνθρακες και να μένουν χαμηλά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.
Τα προϊόντα Fedon είναι μια σειρά προϊόντων που ο Δρ. Φαίδων Λίντμπεργκ εισήγαγε στη σκανδιναβική αγορά. Πρόκειται για κρύα γεύματα, σνακ, παγωτό και όσπρια που περιέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη για μια ισορροπημένη διατροφή. Τα προϊόντα Fedon σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσουν και στην Ελλάδα.
ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ FEDON ΤΟΥ ΔΡ. ΦΑΙΔΩΝ ΛΙΝΤΝΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Μπάρες Fedon πλούσιες σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες με φυσικά γλυκαντικά!
– Είναι κατάλληλες και για διαβητικούς στο πλαίσιο μια ισορροπημένης διατροφής, αφού έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και φορτίο.
– Συμβάλλουν σε  μικρότερη αύξηση του μεταγευματικού σακχάρου του αίματος.
– Συμβάλλουν στην αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας και τη διατήρηση φυσιολογικών οστών.
ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ – Cranberry
μπάρα πρωτείνηςΚαθαρό βάρος 50gr
170 θερμίδες
11,75 γρμ. πρωτεΐνη
18,4 γρμ. υδατάνθρακες χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη & φορτίου
4,2 γρμ. λίπους (από τα οποία 1,9 κορεσμένο)
3,3 γρμ. φυτικές ίνες
ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ – Cappuccino     
μπάρα πρωτείνηςΚαθαρό βάρος 50gr
182 θερμίδες
15 γρμ. πρωτεΐνη
14,8 γρμ. υδατάνθρακες χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη & φορτίου
4,7 γρμ. λίπους (από τα οποία 2,2 κορεσμένο)
7,25 γρμ. φυτικές ίνες
Οι μπάρες Fedon είναι πλέον διαθέσιμες και στην Ελλάδα και μπορείτε να τις βρείτε στα φαρμακεία. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Αποκλειστικό Αντιπρόσωπο για την Ελλάδα: KARABINIS MEDICAL SA, Λεωφόρος Λαυρίου 151, Παιανία Αττικής, Τ: 210-6645751, E: info@karabinismedical.gr
Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.fedon.no/A+Line+of+Healthy%2C+Balanced+Products.9UFRrW3M.ips

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
herbaltea
Περισσότερα

Herbal Tea, Ο θησαυρός της ελληνικής φύσης σε ένα μπουκάλι!

Το Herbal Tea είναι το πρώτο ελληνικό αφέψημα, φτιαγμένο κατά 100% από βότανα της ελληνικής γης και άλλα φυσικά συστατικά.Η πρωτοποριακή σύνθεση του, αποκλειστικά από εκχυλίσματα της ελληνικής φύσης το καθιστά ιδιαίτερα ωφέλιμο για τον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς διαθέτει ευεργετικές ιδιότητες.