Εβδομάδα Υγείας | 14 – 19 Δεκεμβρίου 2015

Όλα για την υγεία! "Εβδομάδα Υγείας": 14 – 19 Δεκεμβρίου 2015

Όλα για την υγεία!
“Εβδομάδα Υγείας”: 14 – 19 Δεκεμβρίου 2015

Από τη Δευτέρα 14 έως και το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, το Φαρμακείο Κωνσταντίνος Θεοχάρης & ΣΙΑ ΟΕ, με αφορμή τον εορτασμό του πρώτου χρόνου λειτουργίας του, σας καλεί να γνωρίσετε τους ανθρώπους και τις υπηρεσίες που προσφέρει για την υποστήριξη, βελτίωση και πρόληψη της υγείας και ευεξίας σας.
Επαγγελματίες φαρμακοποιοί, γιατροί, διατροφολόγοι και αισθητικοί απαντούν σε θέματα υγείας, διατροφής, αισθητικής και ευεξίας. Η «Εβδομάδα Υγείας» περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών από ειδικούς, αλλά και παρουσία των μεγαλύτερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του φαρμακείου. Με ευρεία θεματολογία που αγγίζει ενδιαφέροντα θέματα, όπως Διατροφή & Συμπληρώματα, Διαβήτης, Βρεφική/ Παιδική Ανάπτυξη & Εγκυμοσύνη, Φαρμακευτική φροντίδα, και Δερμοανάλυση – Περιποίηση – Μακιγιάζ, το φαρμακείο Health Positive σας καλεί να ενημερωθείτε από κοντά και ανακαλύψετε τις νέες, καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει.
Κατά τη διάρκεια των θεματικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν οι εξής ομιλίες (καθημερινά στις 18:00):
Δευτέρα 14/12 – Διατροφή & Συμπληρώματα
Ομιλία από την κα Αστερία Σταματάκη – Διατροφολόγος
Θέμα: Η ισορροπία στη διατροφή και συχνές ελλείψεις θρεπτικών συστατικών
Τρίτη 15/12 – Διαβήτης
Ομιλία από την κα Κωνσταντίνα Αλ-Φάντελ – Νοσηλεύτρια με ειδίκευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη
Θέμα: Οι επιπλοκές του Σακχαρώδη Διαβήτη: πρόληψη και αντιμετώπιση
Τετάρτη 16/12 – Βρεφική/ Παιδική Ανάπτυξη & Εγκυμοσύνη
κ. Ιωάννης Κούτρας – Ιατρός Γυναικολόγος
Θέμα: Προγεννητικός έλεγχος στην κύηση
κα Αλεξάνδρα Μονιού – Μαία
Θέμα: Οι πρώτες μέρες με το βρέφος
Πέμπτη 17/12 – Φαρμακευτική φροντίδα
κ. Κίμωνας Βολίκας – Ιατρός Παθολόγος με εξειδίκευση σε θέματα Πρόληψης και Αντιμετώπισης Γήρατος
Θέμα: Προσθέτοντας ζωή στα χρόνια
Επισκεφτείτε επίσης το φαρμακείο Health Positive το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές στο bazaar που διοργανώνει.
Με κάθε αγορά που θα πραγματοποιήσετε κατά την διάρκεια της «Εβδομάδας Υγείας» λαμβάνετε μέρος σε κλήρωση με πολλά δώρα από τις εταιρείες που θα συμμετέχουν. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 19/12.
Σας περιμένουμε για μία εβδομάδα γεμάτη δώρα, ενημέρωση και γιορτινή διάθεση.
Ανοιχτά 24 ώρες / εκτός Κυριακής
Δ: Λεωφόρος Αλεξάνδρας 119 & Πατριάρχου Ιερεμίου
T: 210-6463173, E: info@healthpositive.gr, S: www.healthpositive.gr
F: https://www.facebook.com/healthpositive.gr/
Follow as on Twitter and Instagram @health_positive
Σχετικά με το Φαρμακείο Health Positive:
Το Φαρμακείο Κωνσταντίνος Θεοχάρης & ΣΙΑ Ο.Ε. (Health Positive), είναι ένας πρότυπος χώρος 450 τ.μ. με προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν την υγεία, την ευεξία και την ομορφιά. Σε κομβικό σημείο στο κέντρο της Αθήνας, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 119 (και Πατριάρχου Ιερεμίου γωνία), το φαρμακείο βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων από τον Άρειο Πάγο, 30 μέτρων από το φορέα πρωτοβάθμιας υγείας (ΠΕΔΥ Πρώην ΙΚΑ Λ. Αλεξάνδρας) και δίπλα στο μοντέρνο πολυϊατρείο και διαγνωστικό κέντρο Ιατρόκοσμος.
Με μακροχρόνια ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία, οι φαρμακοποιοί Θεοχάρης Κωνσταντίνος, Αποστολοπούλου Ελένη και Αναγνωστάκης Ιωάννης ένωσαν τις δυνάμεις τους και ίδρυσαν το φαρμακείο Health Positive. Στοχεύοντας στην παροχή εξατομικευμένων συμβουλών, επαγγελματίες φαρμακοποιοί, διατροφολόγοι και αισθητικοί καθημερινά απαντούν σε θέματα υγείας, διατροφής, αισθητικής και ευεξίας.
Η άρτια οργάνωση των λειτουργιών μας, η εξειδίκευση, καθώς και η προσεκτικά επιλεγμένη γκάμα των προϊόντων μας θα σας ικανοποιήσουν πλήρως.
Με στόχο την ολιστική προσέγγιση της υγείας, το φαρμακείο παρουσιάζει τις νέες διευρημένες υπηρεσίες του που καλύπτουν θέματα, όπως Διαβήτης, Διατροφή, Βρεφική & Παιδική Ανάπτυξη, Εγκυμοσύνη, Φαρμακευτική Φροντίδα και Υγεία & Ευεξία του Δέρματος.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
25ου Συνεδρίου της ΔΕΒΕ
Περισσότερα

Τα σύγχρονα δεδομένα για τον διαβήτη στο επίκεντρο του 25ου Συνεδρίου της ΔΕΒΕ

Τα σύγχρονα δεδομένα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη θα συζητηθούν στο 25ο Συνέδριο της Διαβητολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας που πραγματοποιείται 10-12 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Palace», στη Θεσσαλονίκη.

μήνυση φαρμακευτικού συλλόγου δωδεκανήσου κατά φαρμακευτική
Περισσότερα

Σε μήνυση κατέφυγε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου για τις υπερβολικές απαιτήσεις φαρμακευτικής εταιρίας σε δικαιολογητικά προκειμένου να προμηθεύσει με φάρμακα τα φαρμακεία του νησιού

Εξώδικο απέστειλε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου σε φαρμακευτική εταιρία που ζητούσε ακόμη και την άδεια λειτουργίας του φαρμακείου προκειμένου…
Περισσότερα

H Ευρωπαϊκή Εταιρεία Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου & Παχυσαρκίας και η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, συμμετέχουν ενεργά στο DYO Forum

H Ευρωπαϊκή Εταιρεία Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου & Παχυσαρκίας και η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, συμμετέχουν ενεργά στο DYO Forum.…