Τα καλύτερα δώρα μόνο εμείς μπορούμε να τα κάνουμε στον εαυτό μας

δώρα

Μπήκε ο νέος χρόνος και το GlykouliGr σας εύχεται να έχετε ένα ευτυχισμένο 2016 και σας ευχαριστεί που είσασταν δίπλα του καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε.

Αφήνοντας πίσω το 2015, το GlykouliGr μένει σταθερό στους στόχους του που δεν είναι άλλοι, από το να βοηθάει την κοινότητα των ανθρώπων με Σακχαρώδη Διαβήτη να έχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Με την διεκδίκηση των αυτονόητων δικαιωμάτων μας, διεκδικώντας την κοινωνική ορατότητα και ευαισθητοποιώντας τον κόσμο πάνω στο θέμα του διαβήτη, το 2015 έκλεισε με το ομορφότερο δώρο: την υπέροχη εκδήλωση που συμπράξαμε όλοι μαζί!
Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης:

Η προσπάθειά μας αυτή συνεχίζεται έμπρακτα με την ανοιχτή επικοινωνία που διεκδικεί το GlykouliGr, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε άνθρωπο με διαβήτη τύπου Ι, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεται, να ρωτήσει ότι θέλει για την αντλία έγχυσης ινσουλίνης, μιας και προσφέρεται η τελευταία τεχνολογία που αναπαράγει όσο το δυνατόν καλύτερα τη λειτουργία του παγκρέατος και βοηθάει δραματικά στη ρύθμιση του ζαχάρου.
Εδώ μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις υποβολής και εδώ μπορείτε να δείτε τις πρώτες απαντήσεις.
Γνωρίζοντας, όμως, πως τα καλύτερα δώρα μπορούμε να τα κάνουμε μόνο εμείς στον εαυτό μας, όσοι από εμάς δεν είμαστε προσεκτικοί με το ζάχαρό μας, ας δώσουμε την υπόσχεση στον εαυτό μας ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το ρυθμίσουμε καλύτερα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Νίκο Φιλίππου τόσο για τις γνώσεις όσο και για την εθελοντική προσφορά του, την Χριστίνα Σουλιώτη που ως διαχειρίστρια του γκρουπ “Διαβητικοί” στο facebook στηρίζει αμέριστα όλες τις προσπάθειές μας, όπως επίσης και όλους εσάς που έχετε αγκαλιάσει το GlykouliGr και το έχετε κάνει το Νο1 Portal για ανθρώπους με σακχαρώδη διαβήτη.
Η ομάδα του GlykouliGr σας εύχεται δύναμη και θα είναι πάντα δίπλα σας να αφουγκράζεται τις ανάγκες των ανθρώπων με σακχαρώδη διαβήτη στην Ελλάδα, προσπαθώντας να βελτιώσει έμπρακτα την ποιότητα ζωής της ευρύτερης διαβητικής κοινότητας.
Καλή χρονιά!
GlykouliGr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα