Σάντουιτς με χούμους και αβοκάντο Σάντουιτς με χούμους και αβοκάντο
Πανεύκολη συνταγή και χούμους και αβοκάντο, δυναμωτική, με περιορισμένους υδατάνθρακες και θερμίδες και πλούσια γεύση! Χρήσιμες πληροφορίες Μερίδες: 4 Θερμίδες: 235/μερίδα Υδατάνθρακες: 26g/μερίδα Απαιτούμενος... Σάντουιτς με χούμους και αβοκάντο

Πανεύκολη συνταγή και χούμους και αβοκάντο, δυναμωτική, με περιορισμένους υδατάνθρακες και θερμίδες και πλούσια γεύση!

Χρήσιμες πληροφορίες

Μερίδες: 4
Θερμίδες: 235/μερίδα
Υδατάνθρακες: 26g/μερίδα
Απαιτούμενος χρόνος: 20’
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
Κόστος: 1/5

Υλικά

Λίγο ελαιόλαδο
1/3 φλιτζανιού χούμους
8 φέτες ψωμί ή αραβικές πίτες ολικής άλεσης
Μαύρο πιπέρι
Μισό αβοκάντο σε φέτες
1 φλιτζάνι ρόκα
60 γρ. Τριμμένη γραβιέρα

Εκτέλεση

Αλείφετε ελαφρά μια τοστιέρα ή ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο και ζεσταίνετε σε μέτρια φωτιά.
Αλείφετε το χούμους στο ψωμί ή στις πίτες και ρίχνετε το πιπέρι. Για κάθε σάντουιτς μοιράζετε το αβοκάντο στις φέτες και βάζετε τη ρόκα και 2 κουταλάκια τριμμένης γραβιέρας. Κλείνετε το σάντουιτς.
Το βάζετε στην τοστιέρα και ψήνετε για 2-3 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το ψωμί (αν χρησιμοποιείτε τηγάνι ασκήστε πίεση στο σάντουιτς με μια μικρή κατσαρόλα και γυρίστε το για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά)

Shares

Σχετικά άρθρα

Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.