Η ιδέα ήταν απλή: Να χρησιμοποιηθούν ανεπεξέργαστες πρώτες ύλες υψηλής θρεπτικής αξίας για την παρασκευή ζυμών. Πούδρα από αμύγδαλα και λιναρόσπορο και αλεύρι ινδικής καρύδας ζυμώνονται με αυγά ελευθέρας βοσκής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σχετικά άρθρα
2μαζί
Σε μια εποχή που το ῾εγώ῾ προτάσσεται ως η σημαντικότερη αξία, το 2Μαζί επαναφέρει στο προσκήνιο τη χαρά…
Εστιατόριο Pere Ubu στην Γλυφάδα
Μένοντας στα νότια, στη Γλυφάδα θα βρείτε το ξεχωριστό Pere Ubu, που αποτελείται από το Pere, ένα burger bar…
Εστιατόριο Holy Greens Athens στο Μαρούσι
Oι σαλάτες είναι… ιερές σε αυτό το «πράσινο» μαγαζί του Αμαρουσίου, το οποίο ετοιμάζει καθημερινά ολόφρεσκα λαχανικά συνδυασμένα…
Character Rastaurant & Lounge Bar
Ο ταλαντούχος σεφ Χρυσόστομος Πρασατζής και η ομάδα του πιστεύουν στην αυθεντική κουζίνα και ότι η «ποιότητα» σημαίνει…