'Ερχεται το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σύγχρονης Διαβίωσης

Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σύγχρονης Διαβίωσης

Για τρεις ημέρες, στο Πάρκο «Τρίτση» στο Ίλιον.

Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σύγχρονης Διαβίωσης «έρχεται» στην Αθήνα , για τρεις ημέρες, από 20 έως 22 Μαΐου. Μετά το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου το φεστιβάλ διέξαγεται αυτές τις ημέρες, θα έρθει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Πύργο Βασιλίσσης, στο Ίλιον (κοντά στο Escape).

Το φεστιβάλ στη συνέχεια, θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και σε σταθμούς όπως η Θεσσαλονίκη, τα Τρίκαλα, η Καλαμάτα, η Σύρος, η Λάρισα, το Ηράκλειο.
Με δύο στρατηγικούς άξονες, την ιατρική και τον αθλητισμό, προσφέρεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να μάθουν πώς να παραμείνουν υγιείς μέσα από την άθληση και πώς να προφυλαχτούν από τις σύγχρονες παθήσεις.
‘Ετσι, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες σχετικά με θέματα υγείας, παρουσιάσεις αθλημάτων και καλλιτεχνικά δρώμενα. Στον χώρο του φεστιβάλ, θα διεξαχθούν παιχνίδια για παιδιά και εφήβους.
Στο κομμάτι της γεύσης, κυλικεία θα προσφέρουν ποτά και μικρογεύματα ενώ θα έχει στηθεί ειδικός μπουφές με χορτοφαγικό menu!
Ενδεικτικά περιλαμβάνονται οι εξής ενότητες:
Κλασσική Ιατρική Ομοιοπαθητική Ψυχολογία Κβαντική βιοανάδραση Βελονισμός Ρεφλεξολογία Shiatsu Yoga Φυσιοθεραπεία Εργοθεραπεία Λογοθεραπεία Αρωματοθεραπεία Εκφραστική θεραπεία Βοτανολογία Φυσιοπαθητική διατροφή Ορθομοριακή διατροφή Ενεργειακή αυτονομία Κοσμετολογία Τέχνες –Εικαστικά Χειροποίητες δημιουργίες Εκλεκτά τρόφιμα.
Η είσοδος των επισκεπτών σε όλες τις δράσεις, ομιλίες και καλλιτεχνικά δρώμενα είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας είναι 10:00 έως 22:00.
Πηγή: http://www.protothema.gr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα