Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 09-07-2012

Θέμα: «Το Καλοκαίρι και ο Σακχαρώδης Διαβήτης» Στην κουβέντα μας είναι καλεσμένη, η Dr. Γεωργία Κάσση, Ενδοκρινολόγος Δ/ντρια του Β΄ Ενδοκρινολογικού τμήματος ΓΝΑ Αλεξάνδρας, στην Αθήνα και Υπεύθυνη του Διαβητολογικού  Ιατρείου.

Την Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 10:00 με 12:00 το βράδυ στην εκπομπή μας «Γλυκιες Εμπειρίες» του glykouli.gr με την υποστήριξη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ και μέσα από το Mind Radio θα μιλήσουμε για κάτι επίκαιρο!
«Το Καλοκαίρι και ο Σακχαρώδης Διαβήτης»
Τι πρέπει να προσέχουμε, τι να αποφεύγουμε και τι να κάνουμε, για να έχουμε όμορφες και δίχως προβλήματα Διακοπές
Στην κουβέντα μας είναι καλεσμένη, η Dr. Γεωργία Κάσση, Ενδοκρινολόγος Δ/ντρια του Β΄ Ενδοκρινολογικού τμήματος ΓΝΑ Αλεξάνδρας, στην Αθήνα και Υπεύθυνη του Διαβητολογικού Ιατρείου.
Σας περιμένουμε για να μάθουμε όλοι μαζί τους κινδύνους που διατρέχουμε, αλλά και τους τρόπους για να τους αποφύγουμε!
Επίσης αν θέλετε να σας βγάλουμε στον αέρα για να μας πείτε τις δικές σας εμπειρίες και τα θέματα που σας απασχολούν με τον Σακχαρώδη Διαβήτη, δεν έχετε παρά να μας κάνετε αίτημα στο Skype στο User Name «Glykies.Empeiries» και εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα!
Την εκπομπή μας μπορείτε να την ακούσετε ζωντανά κάθε Τετάρτη στις 20.00 πατώντας εδώ: http://www.mindradio.gr/play.php?p=nwr
Επίσης μπορείτε να συμμετέχετε ζωντανά μέσα από το chat του σταθμού από εδώ:http://mindradio.gr/chatwindow.php
Η αξία της αυτομέτρησης και ο ρόλος του φαρμακοποιού στη διαχείριση του διαβήτη
Σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τους φαρμακοποιούς πραγματοποίησε ο Τομέας Διαβήτη της Bayer Hellas σε πέντε πόλεις της Ελλάδας – Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο και Πάτρα. Ο 1ος κύκλος σεμιναρίων με θέμα «Η Αξία της Αυτομέτρησης και ο Ρόλος του Φαρμακοποιού στη Διαχείριση του Διαβήτη» ενημέρωσε περισσότερους από 400 φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων το διάστημα Μαΐου – Ιουνίου 2012. Περισσότερα
Το περπάτημα προλαμβάνει τον διαβήτη

Όσοι ανήκουν στην ομάδα υψηλού κινδύνου να εμφανίσουν διαβήτη, αλλά περπατούν καθημερινά, έχουν λιγότερες πιθανότητες τελικά να νοσήσουν σε σχέση με εκείνους που δεν έχουν καμία σωματική δραστηριότητα, σύμφωνα με αμερικανική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Diabetes Care.
Προηγούμενες μελέτες έχουν αποδείξει ότι το περπάτημα συνδέεται με μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη, αλλά ελάχιστες έρευνες έχουν μετρήσει πόσα βήματα κάνει κάποιος καθημερινά, εξηγεί η Δρ Αμάντα Φρετς, επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης και ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο Ουάσινγκτον στο Σιάτλ. Περισσότερα
Mystic Pizza
Σκοπός της Mystic είναι η προώθηση της Υγιεινής Διατροφής μέσω της ποιότητας των πρώτων υλών και κατ’ επέκταση των βιολογικών προϊόντων!!
Διαπιστωμένα η ζύμη της Mystic Pizza είναι ένα προϊόν με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.

Εκπομπή Γλυκιές Εμπειρίες, 09/07/12 by Glykouli Gr on Mixcloud

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 13-11-2013 - Glykouli.Gr
Περισσότερα

Γλυκιές Εμπειρίες, εκπομπή 13-11-2013

Θέμα: «Παγκόσμια Ημέρα για το Διαβήτη» Μια εκπομπή για όλους εμάς, με μουσική, αφιερώσεις, ζωδιακές προβλέψεις και παρουσίαση όλων των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Διαβήτη, Ακούστε την εκπομπή