Σάντουιτς με χούμους και αβοκάντο Σάντουιτς με χούμους και αβοκάντο
Πανεύκολη συνταγή και χούμους και αβοκάντο, δυναμωτική, με περιορισμένους υδατάνθρακες και θερμίδες και πλούσια γεύση! Χρήσιμες πληροφορίες Μερίδες: 4 Θερμίδες: 235/μερίδα Υδατάνθρακες: 26g/μερίδα Απαιτούμενος... Σάντουιτς με χούμους και αβοκάντο

Πανεύκολη συνταγή και χούμους και αβοκάντο, δυναμωτική, με περιορισμένους υδατάνθρακες και θερμίδες και πλούσια γεύση!

Χρήσιμες πληροφορίες

Μερίδες: 4
Θερμίδες: 235/μερίδα
Υδατάνθρακες: 26g/μερίδα
Απαιτούμενος χρόνος: 20’
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
Κόστος: 1/5

Υλικά

Λίγο ελαιόλαδο
1/3 φλιτζανιού χούμους
8 φέτες ψωμί ή αραβικές πίτες ολικής άλεσης
Μαύρο πιπέρι
Μισό αβοκάντο σε φέτες
1 φλιτζάνι ρόκα
60 γρ. Τριμμένη γραβιέρα

Εκτέλεση

Αλείφετε ελαφρά μια τοστιέρα ή ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο και ζεσταίνετε σε μέτρια φωτιά.
Αλείφετε το χούμους στο ψωμί ή στις πίτες και ρίχνετε το πιπέρι. Για κάθε σάντουιτς μοιράζετε το αβοκάντο στις φέτες και βάζετε τη ρόκα και 2 κουταλάκια τριμμένης γραβιέρας. Κλείνετε το σάντουιτς.
Το βάζετε στην τοστιέρα και ψήνετε για 2-3 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το ψωμί (αν χρησιμοποιείτε τηγάνι ασκήστε πίεση στο σάντουιτς με μια μικρή κατσαρόλα και γυρίστε το για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά)

Shares
Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares