Πρόσκληση σε εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη (21/07)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Έβρου (ΣΥ.Δ.Ν.Ε.) και το “sweetstoriesGR: The T1D Forum” προσκαλούν όλα τα μέλη της μεγάλης γλυκιάς οικογένειας του Έβρου σε μία καλοκαιρινή απογευματινή συνάντηση γνωριμίας και φιλίας αυτή την Παρασκευή, 21 Ιουλίου, από τις 19:00 και μετά στο αναψυκτήριο του Πάρκου Προσκόπων (πρώην Εγνατία) στην Αλεξανδρούπολη!
Παλιοί γνώριμοι και νέοι φίλοι, μεγάλοι και μικροί, σας περιμένουμε για ένα δροσερό τσάι, έναν καφέ ή μία παγωμένη μπύρα. Θα χαρούμε να βρεθούμε και να τα πούμε από κοντά, να γνωριστούμε καλύτερα και να συζητήσουμε για όλα όσα μας απασχολούν, κάτω από τη δροσιά των πεύκων στον υπέροχο χώρο του δημοτικού άλσους μας.
Η παρέα μας είναι ανοιχτή, σας περιμένουμε!

Το ΔΣ του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Έβρου (ΣΥ.Δ.Ν.Ε.)


Σημείωση: Το κατάστημα βρίσκεται εντός του πάρκου, σε δροσερή και απόλυτα ασφαλή για μικρά παιδιά τοποθεσία, ενώ δίπλα ακριβώς υπάρχει μεγάλη παιδική χαρά με δυνατότητα επίβλεψης των μικρών μας φίλων. Παρακαλούμε, εφόσον σκοπεύετε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση να μας ενημερώσετε με ένα προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του ΣΥ.Δ.Ν.Ε. στο Facebook, ή τηλεφωνικά στο 694 312 4050 ώστε να έχουμε μία πρώτη εικόνα των καλεσμένων μας!

Η σελίδα της εκδήλωσης στο facebook εδώ.

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα