ΕΚΤΑΚΤΟ:  3.30 μ.μ. της Τρίτης 1 Αυγούστου, ύστατη προσπάθεια ΕΟΠΥΥ να κατευνάσει τα πνεύματα στο χώρο των φαρμακοποιών. ΕΚΤΑΚΤΟ:  3.30 μ.μ. της Τρίτης 1 Αυγούστου, ύστατη προσπάθεια ΕΟΠΥΥ να κατευνάσει τα πνεύματα στο χώρο των φαρμακοποιών.
Για τις 3.30 μ.μ. της Τρίτης 1 Αυγούστου έχει προγραμματισθεί να ξεκινήσει η έκτακτη συνάντηση μεταξύ του προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας... ΕΚΤΑΚΤΟ:  3.30 μ.μ. της Τρίτης 1 Αυγούστου, ύστατη προσπάθεια ΕΟΠΥΥ να κατευνάσει τα πνεύματα στο χώρο των φαρμακοποιών.

Για τις 3.30 μ.μ. της Τρίτης 1 Αυγούστου έχει προγραμματισθεί να ξεκινήσει η έκτακτη συνάντηση μεταξύ του προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) Σωτήρη Μπερσίμη και του προεδρείου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), σε μία τελευταία προσπάθεια του προέδρου του ΕΟΠΥΥ να κατευνάσει τα πνεύματα στο χώρο των φαρμακοποιών, προκειμένου οι φαρμακοποιοί – μέλη των Φαρμακευτικών Συλλόγων Αττικής (ΦΣΑ) και Πειραιά (ΦΣΠ) να αναστείλουν την άρση της πίστωσης προς τον Οργανισμό για τα αναλώσιμα υλικά του διαβήτη, κινητοποίηση η οποία βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης 1 Αυγούστου σε πλήρη εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα αναμένεται να συζητηθεί επίσης το απόγευμα της Τετάρτης 2 Αυγούστου κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΠΦΣ.

Shares
Αποδοχή
Η ιστοσελίδα glykouli.gr χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Shares