Προιόντα ολικής άλεσης χωρίς γλουτένη της Werz

Τα προϊόντα της Werz περιλαμβάνονται συστατικά όπως Μέλι από μέλισσες, Βιολογικό καλαμπόκι, Βιολογικό ρύζι
werz
werz

Τα προϊόντα της Werz περιλαμβάνουν συστατικά όπως:
Μέλι από μέλισσες
Δεν χρησιμοποιείται κανενός είδους βιομηχανική ζάχαρη, αλλά για την γλύκανση μέρους των προϊόντων χωρίς γλουτένη, χρησιμοποιείται βιολογικό μέλι ποιότητας σίτισης. Δίνεται δε ιδιαίτερη σημασία στην ουδέτερη γεύση.
Βιολογικό καλαμπόκι
Μη γενετικώς τροποποιημένο, το οποίο αφού καθαριστεί ιδιαίτερα, αλέθεται για επεξεργασία ολόκληρος ο κόκκος με τη φύτρα.
Βιολογικό ρύζι
Ολόκληρος ο κόκκος καθαρίζεται ιδιαίτερα στην naturkorn nrohle Werz για την διασφάλιση ύψιστης καθαρότητας και αλέθεται σε αλεύρι. Επειδή περιέχει φλοιό και φύτρα είναι ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας.
Άλλα συστατικά:
Φαγόπυρο, Χαρούπι, Γλάσσο χαρουπιού, Κομμι γκουαρ, Κεχρί, Κομμι χαρουπιών, Λιναρόσποροι, Αμύγδαλα Κινοα,
Βιολογικό Φοινικέλαιο, Σιρόπι Ρυζιού, Πίτουρο Ρυζιού, Baking Powder (Όξινου τρυγικού Κάλιου).
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
* εγγυημένα χωρίς γλουτένη
* από δημητριακά ολικής άλεσης ελεγχόμενης βιολογικής καλλιέργειας
* χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς
* χωρίς πρόσθετες ουσίες
* χωρίς εργοστασιακή ζάχαρη
* χωρίς γάλα
* χωρίς αυγά
* χωρίς λακτόζη
Τα προϊόντα είναι κατάλληλα για διαβητικούς και άτομα με δυσανεξία στη φρουκτόζη.
Προιόντα της εταιρείας:
· 3σπορο μούσλι με αμύγδαλα
· αλεύρι ολικής άλεσης 4 δημητριακών ρυζιού πλούσιο σε Βιτ. Β, Α, Ε
· κοφτό μακαρονάκι
· μακαρόνια καλαμποκιού
· μακαρόνια φαγόπυρου
· μακαρόνια κεχριού
· μακαρόνια ρυζιού
· μπισκότα με χαρούπι, φαγόπυρο & κεχρί σε 3 τύπους:
· με σοκολάτα, καρύδα και αμύγδαλα
ΜΟΡΦΕΑΣ ΕΛΛΑΣ εισαγωγές – αντιπροσωπείες Αλ. Διάκου 11, 141 22, Ν. Ηράκλειο Αττικής – τηλ.: 210 2846948 – fax: 210 2840619

Αρχική

Total
1
Shares
Σχετικά άρθρα
weleda-ippofaes-640x300
Περισσότερα

100% αγνός χυμός ιπποφαούς, βιοδυναμικής καλλιέργειας WELEDA

Ο αγνός χυμός ιπποφάες από την WELEDA είναι ένα εκχύλισμα από ώριμους καρπούς του θάμνου ιπποφαούς, βιοδυναμικής καλλιέργειας. Θεωρείται εξαιρετικά πλούσια πηγή φυσικής βιταμίνης C καθώς και αντιοξειδωτικών.