Εξισορρόπηση ψυχής και σώματος!

Ένας συνδυασμός βοτάνων για κάθε περίσταση, για κάθε ψυχική κατάσταση, για κάθε ανάγκη!

Ένας συνδυασμός βοτάνων για κάθε περίσταση, για κάθε ψυχική κατάσταση, για κάθε ανάγκη
Με τη γνώση και την εμπειρία του Sebastian Pole πάνω στα βότανα, η PUKΚA δημιούργησε μια γευστική σειρά 24ων τσαγιών με βότανα βιολογικής καλλιέργειας.
Το καθένα προσφέρει μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες με βάση τη σοφία της Auyrveda, που θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση της υγείας και της ψυχής.
Τα βότανα βιολογικής καλλιέργειας, που προέρχονται από ανεξάρτητους αγρότες, βοηθούν τη διατήρηση της ακεραιότητας του οικοσυστήματος, ενώ παράλληλα δεν επιβαρύνουν το σώμα με χημικές και τοξικές ουσίες.
Η μοναδική σειρά PUKΚA, με 100% τσάγια από βότανα βιολογικής καλλιέργειας, είναι απαλλαγμένη από τεχνητές αρωματικές ουσίες, συντηρητικά, πρόσθετες ουσίες, ζάχαρη και γλυκαντικές ουσίες.
Αναζητήστε τα στα φαρμακεία και καταστήματα βιολογικών προϊόντων.
Αποκλειστική διάθεση για Ελλάδα και Κύπρο: BOTANICA™ τηλ.: 2310 238880, www.botanica.gr
Καταστήματα: Θεσσαλονίκη Αλ. Σβώλου 46, τηλ.: 2310 238224
Πάτρα Ρ. Φεραίου 37, τηλ.: 2610 220427
Πηγή: http://www.bionews.gr

Total
0
Shares
Σχετικά άρθρα
spacebar-640x300
Περισσότερα

Φυτικά Bio Λουκάνικα SPACEBAR από σιτάρι και Φυτικά Bio Πατέ από σόγια

Τα φυτικά λουκάνικα της εταιρίας TOPAS είναι τα ιδανικά προϊόντα για ένα γευστικό ,υγιεινό γεύμα και στην νηστεία!  Δεν περιέχουν κρέας και ζωικά λίπη, οπότε είναι πολύ ελαφριά και δίνουν ενέργεια, χωρίς να επιβαρύνουν. Εμπεριέχουν μεγάλη ποσότητα φυτικής πρωτεΐνης και μόνο φυτικά λιπαρά!

σκόνη χαρουπιού
Περισσότερα

Ακατέργαστη σκόνη χαρουπιού

Είναι υποκατάστατο της ακατέργαστης σκόνης του κακάο, μπορεί να προστεθεί στο αλεύρι στη ζαχαροπλαστική, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα κέικ, σε ζεστά ποτά, στα μιλκ σέικ από γάλα σόγιας και για επιδόρπια.